in

Η Γη Της Ελιάς: Ένα μοιραίο λάθος θα είναι αρκετό για να διχάσει τις τρεις φίλες

Η Γη Της Ελιάς: Η Μυρτάλη, η Αλκμήνη και η Ισμήνη δε θα αργήσουν να συγκρουστούν για την επιχείρηση, ξεσπώντας με άσχημο τρόπο. Ένα μοιραίο λάθος, θα είναι αρκετό για να διχάσει τις τρεις φίλες. Η Μυρτάλη, το τελευταίο διάστημα μας είχε συνηθίσει στο να είναι απότομη, σκληρή κι απόμακρη. Η εξουσία που έχει στα χέρια της, την έχει μετατρέψει σε απόλυτο αφεντικό. Μία μεγάλη σύγκρουση έρχεται στα νέα επεισόδια της σειράς.

Η Γη Της Ελιάς: Ένα μοιραίο λάθος θα είναι αρκετό για να διχάσει τις τρεις φίλες

Μία άτυχη στιγμή στην εταιρεία καλλυντικών, θα είναι η αφορμή για να ξεσπάσει ο πόλεμος. Η Αλκμήνη θα προσπαθήσει να δικαιολογηθεί, με την Μυρτάλη και την Ισμήνη να τσακώνονται άσχημα. Η Μυρτάλη θα δείξει το σκληρό της πρόσωπο για ακόμη μια φορά. Θα μιλήσει απότομα, θα στριμώξει την μικρή υπάλληλό της και θα απαιτήσει να την υπακούν όλοι. Η Ισμήνη θα νευριάσει άσχημα και οι δυο τους θα πιαστούν στα χέρια.

https://www.youtube.com/watch?v=zvHfYlvjxTw

Όλα ανατρέπονται στη νέα σεζόν. Τα ηνία της επιχείρησης κρέμονται από μία κλωστή. Θα καταφέρουν οι τρεις ηρωίδες να κρατήσουν τις ισορροπίες, ή το μεγάλο τους αυτό όνειρο θα διαλυθεί, μέσα σε μια στιγμή;

Για την αρχική σελίδα « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ

πηγη

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) προς το Newsblog.gr

Τότε ήταν 15, τώρα πια 37: Τον «Αργύρη» από το 10 Λεπτά Κήρυγμα σήμερα δεν θα τον αναγνώριζε ούτε ο Λεωνίδας

Η Βίκυ Κάβουρα γονατίζει στην άμμο και το Instagram παραληρεί