in

Τότε ήταν 15, τώρα πια 37: Τον «Αργύρη» από το 10 Λεπτά Κήρυγμα σήμερα δεν θα τον αναγνώριζε ούτε ο Λεωνίδας

Ο Αργύρης Κοντόλαιμος που έγινε γνωστός από τη σειρά “10 Λεπτά Κήρυγμα“, έχει γίνει αγνώριστος, 20 χρόνια αργότερα.Ειδικότερα, ο Αργύρης, ο rapper συμμαθητής του Λεωνίδα, ο οποίος τακτικά συμμετείχε στις περιπέτειες των νεαρών πρωταγωνιστών, εντός κι εκτός σχολείου, στο “10 Λεπτά κήρυγμα“, είναι άλλος άνθρωπος.

Σήμα κατατεθέν του Αργύρη ήταν αφενός το ενδυματολογικό του στυλ και αφετέρου η έντονη ενασχόληση με το hip – hop, στοιχεία τα οποία διέθετε και εκτός σειράς ο νεαρός ηθοποιός.

Ποιος είναι ο Αργύρης Κοντόλαιμος

Ο Αργύρης Κοντόλαιμος είναι ηθοποιός, μουσικός παραγωγός και hip hop artist.

Γεννήθηκε το 1985 στην Αθήνα.

Μεγάλωσε στου Γκύζη.

Όπως έχει αποκαλύψει στο παρελθόν, στα μαθητικά του χρόνια άλλαξε έξι σχολεία.

Η μουσική υπήρξε μεγάλη του αγάπη, από την παιδική του ηλικία. Έκανε μαθήματα αρμονίου και από τα 12 δραστηριοποιείται μουσικά.

Το 1990 πραγματοποίησε την πρώτη του τηλεοπτική εμφάνιση στην τηλεόραση και συγκεκριμένα στην σειρά του Mega “Τρεις Χάριτες”.

Ακολούθησε η συμμετοχή του στην σειρά “10 Λεπτά Κήρυγμα“, στον χαρακτηριστικό ρόλο του “Αργύρη”.

Επίσης, έλαβε μέρος σε έναν μικρό ρόλο στην σειρά Ευτυχισμένοι Μαζί, το 2007, στο Mega.

Ο Αργύρης Κοντόλαιμος είναι γιος της σεναριογράφου της σειράς “10 Λεπτά Κήρυγμα“, Ντίνας Παντελέων.

Το καλλιτεχνικό του ψευδώνυμο ως hip hop artist είναι “RG”.

Το Facebook του έχει όνομα Argyris Kontolaimos.

Το προσωπικό του Instagram έχει όνομα it_is_rg.

Σε μια παλιότερη συνέντευξή του στο VICE και στον Αντώνη Κωνσταντάρα, ερωτηθείς σχετικά με το πως προέκυψε η συμμετοχή του στη σειρά, απάντησε “η οικογένειά μου έχει σχέση με την τηλεόραση. Η μάνα μου είχε γράψει ήδη ένα σήριαλ για το MEGA και μετά έκανε κι αυτό. Αρχικά δεν είχα σκοπό να παίξω, δεν μου άρεσε η προσέγγιση που είχαν οι ηθοποιοί στο θέμα του hip-hop. Ήταν λίγο αχταρμάς. Δεν το λέω με κακία, απλά τα παιδιά δεν το είχαν ζήσει. Ήταν και μια εποχή που δεν υπήρχε τρόπος να έρθεις εύκολα σε επαφή με μια κουλτούρα και να τη μελετήσεις από απόσταση. Σε κάποια φάση λοιπόν, αποφάσισα να παίξω και εγώ με σκοπό να δείξω λίγο πώς ήταν το hip-hop εκείνη την εποχή. Έφαγα αρκετό hate, αλλά δεν το έχω μετανιώσει καθόλου“.

Στην συνέχεια, ο Αργύρης Κοντόλαιμος παραδέχτηκε πως το hip-hop μπήκε στα ελληνικά σπίτια, υπογραμμίζοντας ότι “μου το είπαν και rapper εκείνης της εποχής, που μετά τη σειρά άρχισαν να ανεβαίνουν“.

Ο 37χρονος καλλιτέχνης σήμερα εξακολουθεί και ασχολείται ενεργά με την μουσική και την δισκογραφία. Μάλιστα, δεν ξεχνάει καθόλου το τηλεοπτικό παρελθόν του και ειδικά την συμμετοχή του στη σειρά, ανεβάζοντας κατά καιρούς από το προσωπικό του προφίλ στο Instagram, στιγμιότυπα από επεισόδια που συμμετείχε.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) προς το Newsblog.gr

Η Γη Της Ελιάς: Οι αρχές ανακαλύπτουν πως το όπλο που σκότωσε τον Δημήτρη

Η Γη Της Ελιάς: Ένα μοιραίο λάθος θα είναι αρκετό για να διχάσει τις τρεις φίλες