Η Μαρία Κορινθίου ποζάρει και οι ολόσωμες φωτογραφίες της εντυπωσιάζουν

ΡΙΤΑ ΖΟΡΜΠΑ

Η Μαρία Κορινθίου είναι σίγουρα μια γυναίκα, που μαγνητίζει τα βλέμματα, την προσοχή και φυσικά τα φώτα της δημοσιότητας.

Τα τελευταία χρόνια η ηθοποιός εντυπωσιάζει και σε άλλους κλάδους της showbiz εκτός απο την ηθοποιία, αφού την είδαμε και ως παρουσιάστρια στον ΑΝΤ1 και την εκπομπή Πρωινό ΑΝΤ1 αν και στο τέλος δεν έφυγε με τις καλύτερες αναμνήσεις

Η μελαχρινή καλλονή ανήκει στις εξαιρετικά ταλαντούχες ηθοποιούς, κάτι το οποίο δεν είχαμε την ευκαιρία να το ανακαλύψουμε σε προηγούμενες δουλειές της. Ίσως επειδή οι ρόλοι ήταν τέτοιοι, που δεν απαιτούσαν τόσο μεγάλες υποκριτικές ανάγκες.

Μαρία Κορινθίου

Σύγχρονη Ελληνίδα θεά η Μαρία Κορινθίου

Ειδικά όμως όταν η Μαρία Κορινθίου, τόλμησε κάτι πέρα από τα όρια του εύκολου και του συνηθισμένου, κάτι πέρα από τα προσωπικά της όρια με την θεατρική παράσταση Jordan τα πάντα άλλαξαν.

Το αποτέλεσμα την δικαίωσε και έδειξε πως διαθέτει ένα σπάνιο υποκριτικό ταλέντο. Ο μονόλογος στο Jordan, την απογείωσε και άλλαξε μια για πάντα την εικόνα της.

Η θηλυκότητα όμως και ο αισθnσιασμός είναι αυτά που συνεχίζουν να χτυπάνε κόκκινο μέσα στα social media, ιδίως όταν την βλέπουμε με τα απολύτως απαραίτητα στο instagram!

Δείτε και θα καταλάβετε:

Μαρία Κορινθίου
Μαρία Κορινθίου
Μαρία Κορινθίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) προς το Newsblog.gr

Share This Article