Έλενα Τσαγκρινού: Έγκυος για πρώτη φορά! Η συγκινητική εξομολόγηση για την αποβολή και η προσμονή του μωρού

ΡΙΤΑ ΖΟΡΜΠΑ

Η γνωστή τραγουδίστρια, Έλενα Τσαγκρινού, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram μια πολύ σημαντική στιγμή της ζωής της. Η ίδια είναι έγκυος για πρώτη φορά!

Μέσα από μια συγκινητική ανάρτηση, η Έλενα Τσαγκρινού αποκάλυψε πως βίωσε μια αποβολή τους προηγούμενους μήνες, μια εμπειρία που την σημάδεψε, αλλά δεν την έκανε να χάσει την ελπίδα της.

Η συγκινητική εξομολόγηση για την αποβολή της

“Ήθελα πολύ να μοιραστώ μαζί σας ένα πολύ σημαντικό γεγονός της ζωής μου. Περιμένουμε τον ερχομό του πρώτου μας παιδιού!”, έγραψε η τραγουδίστρια, συνοδεύοντας την ανάρτησή της με μια φωτογραφία, όπου κρατάει τρυφερά την φουσκωμένη της κοιλιά.

Στην συνέχεια, η Έλενα Τσαγκρινού εξομολογήθηκε: “Δεν ήταν εύκολος ο δρόμος μέχρι εδώ. Πριν από λίγους μήνες βιώσαμε μια αποβολή, μια εμπειρία που μας σημάδεψε, αλλά μας έφερε ακόμα πιο κοντά και μας έκανε να εκτιμήσουμε ακόμα περισσότερο αυτό το θαύμα που ζούμε τώρα.”

Έλενα Τσαγκρινού: Έγκυος για πρώτη φορά!

Η τραγουδίστρια, εμφανώς συγκινημένη, ευχαρίστησε τον σύντροφό της, για την στήριξη και την αγάπη του, ενώ τόνισε πως ανυπομονούν και οι δύο για τον ερχομό του μωρού τους.

“Είμαστε ευγνώμονες και ανυπομονούμε για το νέο κεφάλαιο που ανοίγει στη ζωή μας. Σας ευχαριστώ για την αγάπη και την υποστήριξη σας!”, κατέληξε η Έλενα Τσαγκρινού.

Η είδηση της εγκυμοσύνης της Έλενας Τσαγκρινού έφερε κύμα χαράς στους διαδικτυακούς της φίλους, οι οποίοι έσπευσαν να την συγχαρούν και να της ευχηθούν τα καλύτερα.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) προς το Newsblog.gr

Share This Article