Έλβις Πρίσλεϊ: Αυτό δεν το ήξερες για τον Βασιλιά του Ροκ

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΚΑΤΣΑΡΟΥ

Ο Έλβις Πρίσλεϊ θα μπει στην ιστορία ως ένα από τα καλύτερα ροκ σταρ της εποχής μας, αλλά ο Βασιλιάς του Ροκ και του Ρολ έχει τα σκαμπανεβάσματα όταν πρόκειται για το κοινό του. Οι μελωδίες του Έλβις θα φωτίσουν για πάντα τις πίστα και τους λάτρεις του, αλλά η δημόσια προσωπικότητά του χρειάζεται…. κάποια προσαρμογή, κάποια επιδιόρθωση.

Ο Βασιλιάς του Ροκ και Ρολ είχε το δίκαιο μερίδιο του δράματος, αλλά πιστεύουμε ότι είναι καιρός να ρίξουμε φως σε κάποια άγνωστα γεγονότα και θετικά πράγματα που σχετίζονται με τον Έλβις.

Προφανώς, ο Έλβις είχε ένα δίδυμο! Σωστά. Δυστυχώς, δεν είχε ποτέ την ευκαιρία να γνωρίσει τον δίδυμο αδερφό του επειδή πέθανε κατά τη γέννηση. Αλλά η μητέρα του πάντα άρεσε να λέει ότι η τρελή ποσότητα ενέργειας του Έλβις ήταν αρκετή για δύο!

Μεγαλώνοντας, ο Έλβις ονομάστηκε μοναχός. Κάθε μέρα, κουβαλούσε την κιθάρα του στο σχολείο και τραγουδούσε κατά τη διάρκεια των διαλειμμάτων. Οι συμμαθητές του τον κορόιδεψαν και τον ονόμασαν «σκουπίδια». Στοιχηματίζουμε ότι μπήκαν στο Hound Dog όταν έγινε επιτυχία!

Ο Έλβις ήταν επίσης αγόρι της μαμάς! Αγαπούσε τη μητέρα του, τον Gladys, και καταστράφηκε όταν η καρδιακή προσβολή της πήρε τη ζωή. Η μητέρα του ήταν μόλις 46 ετών. Όταν μίλησε για το θάνατό της, είπε:

Είναι το μόνο που έζησα ποτέ. Ήταν πάντα το καλύτερο κορίτσι μου.

Έλβις Πρίσλεϊ

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) προς το Newsblog.gr

Share This Article
Leave a comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *