Viral βίντεο: Τουρίστας πήγε να βγάλει selfie με ελάφι στην Αίγινα και έφυγε με σπασμένα πλευρά

ΜΑΝΟΣ ΠΑΠΠΑΣ

Ένα πρόσφατο και ασυνήθιστο περιστατικό σημειώθηκε στην πανέμορφη νησίδα της Μονής στην Αίγινα, όπου ένας 42χρονος τουρίστας από το Κανκούν του Μεξικό, ο Gian Carlo Triacca, δέχθηκε επίθεση από ένα ελάφι, κατά τη διάρκεια μιας απόπειρας για τη λήψη σέλφι. Το συμβάν, που έλαβε χώρα στην ομώνυμη νησίδα, που φημίζεται για τα φιλικά και ποικιλόμορφα ελάφια της, έληξε με τον άτυχο τουρίστα να υποστεί κατάγματα στα πλευρά.

Το viral βίντεο του περιστατικού, το οποίο διέρρευσε στο διαδίκτυο, δείχνει τον Triacca να πλησιάζει τα ήμερα ζώα της Μονής, με την πρόθεση να καταγράψει τη στιγμή με την κάμερα του. Ωστόσο, το σκηνικό αλλάζει ξαφνικά όταν ένα αρσενικό ελάφι επιτίθεται απροσδόκητα στον τουρίστα, προκαλώντας του σοβαρούς τραυματισμούς.

Στη συνέχεια, ο κ. Triacca μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου και διαγνώστηκε με κατάγματα στα πλευρά. Μετά το περιστατικό, ο ίδιος δήλωσε στο Caters News Service και μεταδόθηκε από τη New York Post, ότι δεν μπορούσε να πιστέψει τι συνέβη και χαρακτήρισε την επίθεση πισώπλατη, καθώς είχε επικεντρωθεί σε ένα μικρότερο ελάφι τη στιγμή που τον χτύπησε το μεγαλύτερο.

Δείτε το viral βίντεο εδώ

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) προς το Newsblog.gr

Share This Article
Leave a comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *