Βασίλης Καρράς: Ο αγαπημένος τραγουδιστής έγινε 70 ετών -ΒΙΝΤΕΟ

ΜΑΤΙΝΑ ΚΑΡΡΑ

Ένας από τους πιο αγαπητούς ερμηνευτές της Ελλάδας, ο Βασίλης Καρράς, έφερε την Κυριακή ένα ακόμη άνοιγμα στο κεφάλαιο της ζωής του, γιορτάζοντας τα 70 του χρόνια.

Ο αγαπημένος όλων Βασίλης Καρράς, που έχει χαρίσει στο κοινό αξέχαστες μελωδίες και βραδιές γεμάτες συγκίνηση, πέρασε αυτή την ιδιαίτερη ημέρα μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Ο Βασίλης Καρράς, που παραμένει ενεργός και αγαπητός στο κοινό, έδειξε για άλλη μια φορά ότι προτιμά την ήρεμη και ουσιαστική διασκέδαση, επιλέγοντας να περάσει την ξεχωριστή αυτή μέρα με τους ανθρώπους που αγαπά.

Η συντροφιά της οικογένειας και η ανταλλαγή αγάπης και θετικής ενέργειας φαίνεται πως είναι για τον ίδιο η καλύτερη δώρο που θα μπορούσε να έχει σε αυτή την ηλικία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η γιορτή έγινε σε οικογενειακό πλαίσιο, όπου η αγάπη και η θαλπωρή ήταν τα βασικά συστατικά. Ο Γιώργος Λιάγκας, στην εκπομπή «Το Πρωινό», αναφέρθηκε στον εορτασμό, δίνοντας μια γλυκιά νότα στην είδηση της ημέρας και θυμίζοντας σε όλους μας την αξία της απλότητας και της οικογένειας.

«Αντιλαμβανόμαστε όλοι, για να μην λέμε ψέματα, ότι δεν ήταν γενέθλια, κέφι, γλέντι και χαρά. Διότι, ο άνθρωπος περνάει μία περιπέτεια με την υγεία του, υποβάλλεται σε θεραπείες, είναι γνωστό αυτό.

Πάνε καλά οι θεραπείες, πάνε καλύτερα τα πράγματα, αλλά όσο καλά και να πάνε εν μέσω θεραπειών δεν μπορείς να κάνεις και το μεγαλύτερο πάρτι της ζωής σου, που λέμε. Άρα λοιπόν με άλλο τρόπο, έτσι πιο οικογενειακά, πιο στενά γιόρτασε και φέτος και ελπίζουμε να γιορτάσει πολλά ακόμα γενέθλια ο Βασίλης Καρράς», είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

Η εκπομπή μάλιστα δεν έμεινε εκεί, αφού έφτιαξε και ένα βίντεο-αφιέρωμα με φίλους και συνεργάτες του Βασίλη Καρρά που του εύχονταν για τα γενέθλιά του.

Η Πίτσα Παπαδοπούλου ευχήθηκε στον Βασίλη Καρρά: «Να είναι καλά, να χαίρεται την οικογένειά του! Τον αγαπάμε πάρα πολύ και εύχομαι περαστικά μέσα από την καρδιά μου! Να γίνει καλά και να τον έχουμε κοντά μας είτε στις πίστες είτε απ’ το σπίτι του και στην οικογένειά του. Υγεία πάνω απ’ όλα του εύχομαι».

Ο Ζαφείρης Μελάς δήλωσε: «Είναι ένας άξιος υπηρέτης του λαϊκού τραγουδιού. Είμαστε και θα παραμείνουμε φιλαράκια! Του εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να είναι ευτυχισμένος και να είναι πάντα καλά και να χαίρεται την οικογένειά του και την κοράκλα του! Εύχομαι σύντομα να έρθει κοντά μας!»

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) προς το Newsblog.gr

Share This Article
Leave a comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *