Απίστευτο viral βίντεο σε πάρκινγκ αυτοκινήτων. Του πήρε την θέση και…

ΜΑΝΟΣ ΠΑΠΠΑΣ

Ένα αστείο βίντεο έκανε την εμφάνιση του στο Instagram και πραγματικά προκάλεσε πολύ γέλιο. Σε αυτό το βίντεο πρωταγωνιστές είναι τρεις οδηγοί σε ένα πάρκινγκ.

Το περιστατικό θα μπορούσε κάλλιστα να έχει συμβεί και στην Ελλάδα, αφού ως γνωστόν είμαστε πολύ καλύτεροι και πιο έξυπνοι οδηγοί απο τους υπόλοιπους στον πλανήτη αυτό, φαίνεται όμως ότι κάποιοι αρχίζουν να μας αντιγράφουν!

Ο πρώτος οδηγός είναι έτοιμος να ξεπαρκάρει, απο την θέση που είχε, με τον δεύτερο οδηγό ενός τζιπ αυτοκινήτου να περιμένει καρτερικά να βγει ο πρώτος για να παρκάρει το αυτοκίνητο του.

Την ώρα που ο πρώτος οδηγός κάνει όπισθεν ως δια μαγείας εμφανίζεται ένας τρίτος οδηγός, ο έξυπνος της παρέας και μπαίνει κατευθείαν στην θέση που άφησε ο πρώτος και περίμενε καρτερικά να αδειάσει ο δεύτερος.

Αγνοώντας πλήρως τις φωνές του οδηγού με το τζιπ, βγαίνει απο το αυτοκίνητο και φεύγει απο την άλλη κατεύθυνση απο εκεί που είναι ο οδηγός του τζιπ, χωρίς να δείχνει να σκάει απο αυτά που του λέει.

Η συνέχεια είναι όλα τα λεφτά και αξίζει να την δείτε, γιατί προκαλεί πολύ γέλιο! Απλά για να σας προετοιμάσουμε σας θυμίζουμε ότι ο ένας απο τους δύο έχει τζιπ!

Δείτε το viral βίντεο

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) προς το Newsblog.gr

Share This Article
Leave a comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *