Survivor Spoiler 2024: Η ημερομηνία της πρεμιέρας και ο παίκτης έκπληξη που επιστρέφει στο ριάλιτι

ΡΙΤΑ ΖΟΡΜΠΑ

Σύμφωνα με ένα νέο Survivor Spoiler την μεγάλη ανατροπή θέλει να κάνει ο Ατζούν με το ριάλιτι επιβίωσης και έναν παίκτη έκπληξη που όλα δείχνουν ότι επιστρέφει στο παιχνίδι.

Την ίδια ώρα η διαρροή για την ημερομηνία της πρεμιέρας μιλάει για οριστική απόφαση, αφού στον ΣΚΑΪ καίγονται για μεγάλα νούμερα τηλεθέασης, μετά και το φιάσκο με την σειρά Οι Πανθέοι και φυσικά με το I’m Celebrity!

Πάμε τώρα να σας αποκαλύψουμε όλα όσα γνωρίζουμε και σύμφωνα με το Survivor Spoiler, για την πρεμιέρα του Survivor Super Star ή Survivor 2024! Σύμφωνα με το spoiler που έχουμε στα χέρια μας το ριάλιτι θα επιστρέψει τηλεοπτικά στις 10 Ιανουαρίου και αυτό φαίνεται να έχει κλειδώσει.

Οι πρώτες πληροφορίες έκαναν λόγο για τις 26 Δεκεμβρίου, ημερομηνία όμως που όπως φαίνεται απομακρύνεται όλο και περισσότερο καθημερινά. Αυτό συμβαίνει γιατί ακόμα δεν έχουν κλείσει όλα τα ονόματα των Διασήμων, σε αντίθεση με αυτά των Μαχητών!

Η δεύτερη μεγάλη αποκάλυψη είναι η επιστροφή ενός νικητή, στο Survivor! Μιλάμε για τον Ηλία Γκότση, ο οποίος όπως όλα δείχνουν μετά την αποχώρηση του απο το τηλεοπτικό ριάλιτι και μετά την αποβολή του, θα δώσει και αυτός το παρών στον Άγιο Δομίνικο μαζί με ακόμα μερικά μεγάλα ονόματα απο το παρελθόν.

Ήδη όπως έχει γίνει γνωστό στο φετινό Survivor θα επιστρέψει η Ασημίνα Χατζηανδρέου, ενώ θετική είναι για 4η φορά η Κατερίνα Δαλάκα, η οποία σε δηλώσεις της τόνισε ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα στο να επιστρέψει στον Άγιο Δομίνικο.

Επίσης έντονα έχουν ακουστεί τα ονόματα Άρη Σοϊλέδη και Τριαντάφυλλου, με τον τελευταίο πάντως να μην είναι και στα άμεσα πλάνα της παραγωγής όπως μαθαίνουμε!

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) προς το Newsblog.gr

Share This Article
Leave a comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *