«I’m a celebrity… Get me out of here!»: Δυνατή πρεμιέρα για 14 Celebrities! Οι περιπέτειες ξεκινούν

ΡΙΤΑ ΖΟΡΜΠΑ

Το ριάλιτι «I’m a celebrity… Get me out of here!» έρχεται στις οθόνες μας, με την πρεμιέρα να είναι προγραμματισμένη για την Τετάρτη 11 Οκτωβρίου στις 22:20 στον ΣΚΑΪ.

Οι παρουσιαστές της εκπομπής, Γιώργος Λιανός και Καλομοίρα, θα υποδεχθούν 14 διάσημους συμμετέχοντες που αναχώρησαν από την Ελλάδα για να ζήσουν μια πρωτόγνωρη εμπειρία στη ζούγκλα του νησιού του Αγίου Δομίνικου.

Οι 14 celebrities συμμετέχοντες προέρχονται από διάφορους τομείς της κοινωνικής ζωής και έχουν ήδη βρίσκονται στη ζούγκλα του νησιού.

Θα χωριστούν σε δύο ομάδες, και μέσα από μια δοκιμασία, θα κριθεί ποιοι θα παραμείνουν στο camp των ανέσεων και ποιοι στο βασικό camp.

Οι προκλήσεις στο παιχνίδι περιλαμβάνουν δοκιμασίες που ανεβάζουν την αδρεναλίνη στα ύψη, ψυχαγωγικά παιχνίδια και quiz, καθώς και αγωνίσματα με τη συμμετοχή των ζώων της ζούγκλας.

Κάθε εβδομάδα, μέσα από τη διαδικασία των αγωνισμάτων, θα αποχωρεί ένας παίκτης, και υπάρχει πάντα η δυνατότητα οικειοθελούς αποχώρησης αν κάποιος από τους συμμετέχοντες νιώσει ότι έχει χορτάσει περιπέτεια.

Το «I’m a celebrity… Get me out of here!» δεν είναι απλά ένα ριάλιτι, αλλά έχει και φιλανθρωπικό χαρακτήρα. Από τις δοκιμασίες του παιχνιδιού θα συγκεντρώνονται ποσά για φιλανθρωπικούς σκοπούς, συμβάλλοντας έτσι στη βελτίωση της διαβίωσης ορισμένων ανθρώπων.

«I’m a celebrity… Get me out of here!» κάνει πρεμιέρα την Τετάρτη 11 Οκτωβρίου στις 22.20 και θα μεταδίδεται κάθε Τετάρτη και Πέμπτη στις 22.20

Δείτε το trailer απο το νέο εντυπωσιακό ριάλιτι του ΣΚΑΪ

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) προς το Newsblog.gr

Share This Article
Leave a comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *