Survivor 2024 spoiler: 3 super παίκτες απο το παρελθόν στους Διάσημους – ΒΙΝΤΕΟ

ΡΙΤΑ ΖΟΡΜΠΑ

Η νέα σεζόν του Survivor έρχεται γοργά με πολλές ενδιαφέρουσες αλλαγές και προσθήκες, αλλά και με τρία ονόματα φωτιά που όπως αποκαλύπτει το Spoiler έχουν πει ήδη το ΝΑΙ.

Η εταιρία παραγωγής του Τούρκου Ατζούν, σε συνεννόηση με τον ΣΚΑΪ, αποφάσισε να ακολουθήσει μια πιο παραδοσιακή γραμμή, επιλέγοντας νέους Μαχητές και νέους Celebrities για την ομάδα των Διάσημων, αποφεύγοντας την αρχική ιδέα ενός κύκλου με Superstars.

Αυτοί είναι οι 3 παίκτες σύμφωνα με το Survivor Spoiler

Η απόφαση της παραγωγής να περιορίσει την επαναφορά παλαιότερων παικτών, επιλέγοντας μόνο δύο ή τρία πρόσωπα με ξεχωριστό ενδιαφέρον ή πρώην νικητές για τη νέα σεζόν είναι οριστική.

Το ναι το έχουν ήδη πει τρία πολύ μεγάλα ονόματα που έχουμε δει να αλλάζουν τα δεδομένα με την παρουσία τους στο νησί. Αυτοί είναι η Κατερίνα Δαλάκα, ο Άρης Σοϊλέδης και η Ασημίνα Χατζηγεωργίου οι οποίοι θα επιστρέψουν στον Άγιο Δομίνικο για να διεκδικήσουν ξανά τη νίκη.

Η πρόταση που κάποιοι αναφέρουν ότι έχει γίνει στην Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, η αλήθεια είναι ότι δεν έγινε ποτέ άσχετα με το τι γράφτηκε. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το spoiler, το όνομα της δεν έπεσε ποτέ στο τραπέζι, όχι μόνο για συμμετοχή στο Survivor αλλά και για την παρουσίαση του ριάλιτι μόδας My Style Rocks.

Ποιος αυτοπροτάθηκε για το Survivor 2024

Μια περίεργη στροφή στα γεγονότα, έφερε η είδηση ότι ο Αχιλλέας Μπέος αυτοπροτάθηκε για το Survivor 2024. Ωστόσο, λόγω ηλικίας και άλλων παραγόντων, αυτή η πρόταση δεν προχώρησε, αφήνοντας τον δήμαρχο του Βόλου εκτός του ανταγωνιστικού παιχνιδιού.

Σύντομα, η νέα σεζόν του Survivor θα επιστρέψει πλήρως ανανεωμένο με φρέσκα πρόσωπα, νέες προκλήσεις και συναρπαστικές εξελίξεις, κρατώντας τους φανατικούς του παιχνιδιού κολλημένους στις οθόνες τους.

Μείνετε συντονισμένοι εδώ, το Newsblog.gr θα σας αποκαλύψει τα πάντα για το Survivor 2024

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) προς το Newsblog.gr

Share This Article
Leave a comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *