Τι θα γίνει με το Survivor 2024; Πότε θα ξεκινήσουν οι δηλώσεις συμμετοχής ;

ΡΙΤΑ ΖΟΡΜΠΑ

Την ώρα που στον ΣΚΑΪ, προσπαθούν να αποφασίσουν τι θα κάνουν με το Survivor 2024 και ποια θα είναι η νέα μορφή του, οι διαρροές δίνουν και παίρνουν.

Αν και θα πρέπει να το αποκλείσουμε, κάποιοι συνεχίζουν να μιλάνε για Survivor All Star 2! Αυτό είναι ανέφικτο, όπως ανέφικτες είναι και οι προσπάθειες που κάνει κάθε χρόνο το κανάλι να πείσει τον Τούρκο παραγωγό να κάνει αυτά που θέλουν στον ΣΚΑΪ.

Το έργο το έχουμε δει πολλές φορές και κάθε φορά, γίνεται αυτό που θέλει ο Ατζούν. Αυτό θα γίνει και φέτος, αφού όσο και να φωνάζουν στο Φάληρο, στην Κωνσταντινούπολη πέρα βρέχει.

Η αλήθεια είναι όμως και όπως μαθαίνουμε απο τις πηγές μας, ότι ο Ατζούν θέλει να αλλάξει την δομή του τηλεοπτικού παιχνιδιού για να έχει περισσότερο ενδιαφέρον. Μην νομίζετε ότι δεν κατάλαβε ότι το Survivor All Star δεν πήγε καλά. Το ξέρει και πολύ καλά μάλιστα.

Φέτος όμως έχει σκοπό να αλλάξει τα δεδομένα και ήδη έχει κάνει παρασκηνιακές συζητήσεις με τους γνωστούς Διάσημους.

Δήλωση συμμετοχής Survivor 2024 μόνο για Μαχητές

Η εντολή είναι ότι δήλωση συμμετοχής στο νέο ριάλιτι θα κάνουν μόνο οι Μαχητές που θα είναι όλοι νέοι παίκτες καθαρά. Δήλωσης συμμετοχής οι Διάσημοι δεν έκαναν ποτέ, υπήρχαν όμως αρκετοί που μέσω γνωριμιών προσπαθούσαν να μπουν στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Έχει αναστήσει πολλές καριέρες το Survivor μην το ξεχνάμε αυτό. Αφήστε που έχει δημιουργήσει και νέες και δεν μιλάμε για τα social media, αλλά για νέους παρουσιαστές, ονόματα δεν λέμε, προς Open μεριά κοιτάμε!

Σύμφωνα με αυτά που γνωρίζουμε έχουν κλειδώσει προφορικά στους Διάσημους, πρώην παίκτες του παιχνιδιού. Άλλους τους είδαμε στο Survivor All Star, άλλους δεν τους ξαναείδαμε.

Χωρίς να υπάρχει καμία επίσημη επιβεβαίωση, τα ονόματα που έχουν συμφωνήσει να γυρίσουν στον Άγιο Δομίνικο σύμφωνα με τα spoiler, είναι οι εξής:

Ασημίνα Χατζηανδρέου, Τριαντάφυλλος, Άρης Σοϊλέδης, Κατερίνα Δαλάκα, Μαίη Εμμανουηλίδου, Στάθης Σχίζας και Αλέξης Παππάς!

Αυτοί οι παίκτες αναμένεται να δώσουν το παρών στο Survivor 2024 παρέα με νέους παίκτες που ίσως και να τους έχουμε ξαναδεί σε τηλεοπτικό ριάλιτι, ίσως και όχι!

Η παραγωγή θέλει να φτιάξει ένα νέο Survivor με μείγμα παικτών που θα κάνουν την διαφορά και θα προσελκύσουν το τηλεοπτικό κοινό, μιας και ο ανταγωνισμός φέτος, ειδικά με την μυθοπλασία θα είναι τεράστιος!

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) προς το Newsblog.gr

Share This Article