Σασμός επόμενα επεισόδια: Τι θα δούμε στα επεισόδια 9-10-11-12

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΚΑΤΣΑΡΟΥ

Το σατανικό σχέδιο του Αντρέα αρχίζει να παίρνει σάρκα και οστά, αφού ο νεοφερμένος Βρουλάκης, ετοιμάζει την μεγάλη έκπληξη που έχει χτίσει μέσα στο μυαλό του.

Οι ελπίδες για Σασμό είναι μεγάλες και στις δύο οικογένειες, όπως φαίνεται όμως λογαριάζουν χωρίς τον Αντρέα Βρουλάκη που θα προκαλέσει ραγδαίες εξελίξεις στην σειρά του Alpha.

Σασμός – Τι θα δούμε στα επεισόδια 9-10-11-12

Σασμός επόμενα επεισόδια:

Σασμός 3ος Κύκλος 9/10 Επεισόδιο 9

Αστέρης και Αργυρώ, έχοντας πάρει το «ναι» της Καλλιόπης για τους αρραβώνες, ανακοινώνουν τις προθέσεις τους στην οικογένεια, παρακολουθώντας εντυπωσιασμένοι την πλήρη μεταστροφή του Αντρέα. Εκείνος από την άλλη συνεχίζει να ξετυλίγει το κουβάρι των σκοτεινών σχεδίων του. Ο Αντώνης προσπαθεί να εξακριβώσει τι σημαίνει το γράμμα του Φαρμάκη και το όπλο του φόνου που βρίσκεται στα χέρια του.

Σασμός 3ος Κύκλος 10/10 Επεισόδιο 10

H Εύα επισκέπτεται τον Παύλο, ο οποίος προσπαθεί να μάθει τις προθέσεις της. Εκείνη, όμως, κρατά τα χαρτιά της κλειστά. Ο Αντρέας προσεγγίζει τη Στέλλα, με σκοτεινούς σκοπούς. Την ίδια ώρα, γνωρίζεται με τη Βασιλική. Σκοτεινές αναμνήσεις ξυπνούν στο μυαλό της Θοδώρας, τη μέρα της πρόβας νυφικού, γεγονός που προβληματίζει τη Μαρίνα.

Η αθωότητα του Βαγγέλη για το φόνο του Ξαξίρη αποδεικνύεται, ενώ οι προσπάθειες του παπά να πείσει τον Τηλέμαχο και τον Λάζαρο για σασμό, αποδεικνύονται μάταιες. Ο Νικηφόρος παλεύει με τον εαυτό του, ώστε να βρει τρόπο να αποδεχτεί το Μαθιό. Την ίδια ώρα, η ένταση μεταξύ Αντρέα και Μαθιού φουντώνει. Μια τυχαία συνάντηση των δύο αντρών, θα πυροδοτήσει την κόντρα μεταξύ τους, και μόνο ο ένας από τους δύο θα βγει νικητής.

Σασμός 3ος Κύκλος 11/10 Επεισόδιο 11

Το χωριό ετοιμάζεται για τους αρραβώνες Αργυρώς και Αστέρη και όλα δείχνουν πως ο κύκλος αίματος και εκδίκησης, μεταξύ Βρουλάκηδων και Σταματάκηδων έχει κλείσει οριστικά, ακόμα κι αν δεν επιτευχθεί ο πολυπόθητος Σασμός. Ωστόσο ο Αντρέας έχει άλλα σχέδια, σκοπεύοντας να αιφνιδιάσει τους πάντες. Ο Αντώνης ερευνά τον θάνατο του Ευθύμη, διατηρώντας ακόμα κάποιες αμφιβολίες για την αθωότητα του Παύλου, που ωστόσο είναι φανερά συντετριμμένος από τον χαμό του φίλου του.

Ο Νικηφόρος αρχίζει να αποδέχεται το γεγονός ότι ο Μαθιός είναι πατέρας του. Η Εύα επισκέπτεται το μνήμα του αδελφού της, ενώ ζητάει από τον παπά Μιχάλη να μην αποκαλύψει την ταυτότητά της. Μια δεύτερη ανεπάντεχη συνάντησή του με την Εύα, θα ενθουσιάσει τον Αντρέα, που δεν πίστευε ότι θα την ξαναδεί.

Σασμός 3ος Κύκλος 12/10 Επεισόδιο 12

Ο Νικηφόρος προσπαθεί να τα βρει με τον Μαθιό. Πατέρας και γιος έρχονται κοντά και αρχίζουν να κερδίζουν τον χαμένο χρόνο. Την ίδια ώρα, μία συνάντηση της Στέλλας με τον Αστέρη θα βάλει υποψίες στον Αντρέα και θα προσθέσει ακόμα ένα βέλος στη φαρέτρα του. Οι προετοιμασίες των αρραβώνων συνεχίζονται με γοργούς ρυθμούς.

Κι ενώ όλα φαίνονται να πηγαίνουν καλά με τη Θοδώρα, η γνωριμία της με την Εύα και ένα κακό προαίσθημα του Παντελή, φαίνεται να συσσωρεύουν σύννεφα πάνω από τη σχέση της με το Γιώργο. Η Βασιλική θα λάβει κάτι, που θα την αφήσει με το στόμα ανοιχτό και θα ξυπνήσει οδυνηρές αναμνήσεις από το παρελθόν. Την ίδια στιγμή, ο Αντρέας βάζει μπροστά το σατανικό του σχέδιο, για να διαλύσει μία και καλή τις ελπίδες για Σασμό.

Σασμός επόμενα επεισόδια

  • Ακολουθήστε μας στο Google News
  • Κάντε μας like στο Facebook
  • Κάντε μας like στο Twitter
  • Share This Article
    Leave a comment

    Αφήστε μια απάντηση

    Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *