Σασμός spoiler: Η Βασιλική βρίσκει νέα ελπίδα αλλά τα γεγονότα θα την προλάβουν

ΜΑΡΙΛΕΝΝΑ ΒΑΜΒΑΚΙΔΗ

Η εξέλιξη της σειράς του Alpha θα δημιουργήσει αναταραχή, καθώς τα γεγονότα παίρνουν απρόβλεπτες τροπές. Η επιστροφή του Νικηφόρου φέρνει αναταραχές, αφού η προηγούμενη απουσία του είχε προκαλέσει ανησυχία, τώρα όμως προκαλεί μεγαλύτερη αναστάτωση.

Η είδηση της ενοχοποίησης του Φαρμάκη για τη δολοφονία του Στεφανή δίνει ελπίδα στη Βασιλική, την ίδια ώρα όμως Αστέρης και Αργυρώ, που έχουν αποφασίσει να αρραβωνιαστούν και έχουν λάβει την ευλογία της Καλλιόπης, προσπαθούν να ανακοινώσουν τα σχέδιά τους στην οικογένεια.

Ωστόσο, αντιμετωπίζουν την αλλαγή συμπεριφοράς του Αντρέα, που τους προκαλεί έκπληξη. Ο Αντρέας συνεχίζει τα σκοτεινά του σχέδια και προσπαθεί να αποκωδικοποιήσει το γράμμα που άφησε πίσω του ο Φαρμάκης, ενώ έχει στα χέρια του το όπλο της δολοφονίας.

Η γιαγιά Ειρήνη αποκαλύπτει ένα μυστικό του Αντρέα στη Μαρίνα, τη στιγμή που η Καλλιόπη προσπαθεί να αποκαλύψει την αλήθεια σχετικά με τον Μαθιό στον Νικηφόρο.

Ταυτόχρονα, η συνάντηση της Εύας με τον Παύλο φέρνει νέα αναταραχή, ανοίγοντας ένα νέο κεφάλαιο στον φόβο και την ανασφάλεια. Η Εύα διατηρεί τα χαρτιά της κλειστά, αφήνοντας τον Παύλο να αναρωτιέται τι ζητάει στην Κρήτη η αδερφή του Ευθύμη.

Ο Αντρέας πλησιάζει τη Στέλλα με σκοτεινές προθέσεις, ενώ γνωρίζεται με τη Βασιλική, προκαλώντας νέα ένταση μεταξύ εκείνου και του Μαθιού.

Μια τυχαία συνάντηση ανάμεσα στους δύο άνδρες θα αναζωπυρώσει την αντιπαράθεση ανάμεσά τους, και μόνο ένας από τους δύο θα κερδίσει τον αγώνα.

Ποιος θα είναι αυτός;

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) προς το Newsblog.gr

Share This Article
Leave a comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *