in

Πανικός σε πτήση απο το Μπαλί! Επιβάτες ξερνούσαν επι 5 ώρες

Jetstar

Οι επιβάτες μιας πτήσης της Jetstar από το Μπαλί προς το Μπρίσμπεϊν της Αυστραλίας περιέγραψαν την εμπειρία τους ως την «χειρότερη πτήση όλων των εποχών», καθώς αρκετοί απο αυτούς αντιμετώπισαν ανεξέλεγκτη ναυτία κατά τη διάρκεια της σχεδόν πεντάωρης πτήσης.

Η αυστραλιανή fitness guru και επιχειρηματίας, Ashy Bines, μαζί με τον σύζυγό της Steve και τα δύο παιδιά τους, ήταν ανάμεσα σε αυτούς που ταξίδεψαν στην πτήση JQ58 το βράδυ της Κυριακής και δήλωσαν ότι άρχισαν να αισθάνονται αδιαθεσία στο αεροδρόμιο πριν ακόμα επιβιβαστούν.

Μέσω των ιστοριών της στο Instagram, η κ. Bines περιέγραψε την εμπειρία ως «τρομακτική», καθώς τόσο εκείνη όσο και ο γιος της Taj είχαν συνεχή ναυτία κάθε 20 λεπτά κατά τη διάρκεια της πτήσης – η οποία επίσης καθυστέρησε κατά μίαν και μισή ώρα. «Αυτή ήταν η χειρότερη πτήση που έχω κάνει ποτέ», δήλωσε τη Δευτέρα. «Έχω πετάξει πολλές φορές στη ζωή μου, αυτή όμως ήταν η απόλυτη χειρότερη.

«Έτρεχα προς την τουαλέτα στο αεροδρόμιο και νόμιζα ότι ήταν κάτι που είχαμε φάει όλοι στο πρωινό. Αλλά άρχισα να ξερνάω και είπα: “Όχι, δεν θα με νικήσει, θα είμαι καλά”.

«Μόλις επιβιβάστηκα στο αεροπλάνο και παρέδωσα τα εισιτήρια, κατέρρευσα κυριολεκτικά και ο σύζυγός μου με κράτησε πριν πέσω στο έδαφος».

Η κ. Bines ανέφερε ότι ο σύζυγός της κατάφερε να την στηρίξει προτού προλάβει να καταρρεύσει, αλλά αυτή η «αποτρόπαιη» στιγμή ήταν μόνο η αρχή μιας εφιαλτικής πτήσης.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) προς το Newsblog.gr

γλάρος

Απίστευτο περιστατικό στη Θάσο: Ο γλάρος “ληστής” που κλέβει περίπτερο! (video)

καουμπόι

Απίστευτο συμβάν σε αυτοκινητόδρομο – Καουμπόι προσπαθεί να πιάσει λυγερή αγελάδα! (video)