Τα σκαλιά της εκκλησίας ανέβηκαν σήμερα η Δήμητρα Ματσούκα και ο Πέτρος Κόκκαλης -ΒΙΝΤΕΟ

ΡΙΤΑ ΖΟΡΜΠΑ

Σε μια λαμπερή τελετή γάμου που έγινε θέμα συζήτησης σε όλη την Ελλάδα, η Δήμητρα Ματσούκα και ο Πέτρος Κόκκαλης ένωσαν τον έρωτα τους σε έναν εντυπωσιακό γάμο.

Το ζευγάρι, που είναι μαζί εδώ και επτά χρόνια, παντρεύτηκε σε μια κομψή εκκλησία στο κέντρο της Αθήνας, παρουσία ενός επιλεγμένου κύκλου φίλων και συγγενών, με τους καλεσμένους να μην υπερβαίνουν τους 60.

Η Δήμητρα Ματσούκα έκλεψε τις εντυπώσεις με το κομψό νυφικό της, ενώ η αφιξή της στην εκκλησία ήταν ιδιαίτερα συγκινητική καθώς αγκάλιασε και φίλησε τον γαμπρό. Μεταξύ των καλεσμένων ήταν και οι καλοί της φίλοι Θοδωρής Αθερίδης, Ρένος Χαραλαμπίδης, Χρήστος Χωμενίδης, καθώς και ο πεθερός της, Σωκράτης Κόκκαλης.

Ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν επίσης η αδελφή της νύφης και η Δούκισσα Νομικού με τον σύζυγό της Δημήτρη Θεοδωρίδη, οι οποίοι έχουν στενή οικογενειακή σχέση με τον Πέτρο Κόκκαλη.

Η Δήμητρα Ματσούκα, μιλώντας για τον γάμο της, εξέφρασε την αγάπη της για τον Πέτρο Κόκκαλη λέγοντας ότι τον αγαπάει περισσότερο από κάθε άλλον.

Το ζευγάρι δηλώνει παντρεμένο καθαρά για συναισθηματικούς λόγους, αποδεικνύοντας ότι ο έρωτας και η αφοσίωση είναι η βάση της σχέσης τους.

Δείτε το βίντεο απο τον γάμο τους

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) προς το Newsblog.gr

Share This Article
Leave a comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *