Δήμητρα Ματσούκα: Το πήρε απόφαση και παντρεύεται τον Πέτρο Κόκκαλη

ΡΙΤΑ ΖΟΡΜΠΑ

Αυτά και αν είναι νέα! Η λαμπερή Δήμητρα Ματσούκα και ο γοητευτικός Πέτρος Κόκκαλης είναι έτοιμοι να περάσουν στο επόμενο κεφάλαιο της σχέσης τους – και μάλιστα, να παντρευτούν!

Η αναγγελία του γάμου τους στην εφημερίδα «Φως των ΣΠΟΡ» είναι η επισημοποίηση μιας αγάπης που διαρκεί χρόνια. Ο Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και η γνωστή ηθοποιός, και οι δύο γέννημα-θρέμμα της Αθήνας, επιλέγουν να ενώσουν τις ζωές τους στην πόλη που τους ενώνει.

Η , μια από τις πιο λαμπερές φιγούρες της ελληνικής showbiz, είναι γνωστή για το ταλέντο της ως ηθοποιός και φέτος μάλιστα καθηλώνει με την ερμηνεία της στις Ψυχοκόρες του ΑΝΤ1. Απο την άλλη ο Πέτρος Κόκκαλης γιος του πρώην προέδρου του Ολυμπιακού Σωκράτη Κόκκαλη, διακρίνεται για την πολιτική του καριέρα.

Και φυσικά, αναμένουμε με μεγάλη αγωνία τις λεπτομέρειες της τελετής! Πού θα γίνει, ποιοι θα είναι οι καλεσμένοι, τι θα φορέσει η νύφη; Όλα αυτά είναι ερωτήματα που μας κρατούν σε αναμονή. Μία είναι η σιγουριά: ο γάμος αυτός θα είναι ένα γεγονός που θα συζητηθεί πολύ στους κύκλους της ελληνικής διασκέδασης και πολιτικής.

Ρεπορτάζ για την είδηση του γάμου, αλλά και την αναγγελία έκανε η εκπομπή Happy Day και η Σταματίνα Τσιμτσιλή!

Μείνετε συντονισμένοι για όλες τις λεπτομέρειες!

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) προς το Newsblog.gr

Share This Article
Leave a comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *