Κόρτνεϊ Καρντάσιαν: Έφερε στον κόσμο το 4ο παιδί της, το πρώτο με τον Τράβις Μπάρκερ

ΜΑΡΙΛΕΝΝΑ ΒΑΜΒΑΚΙΔΗ

Η Κόρτνεϊ Καρντάσιαν έφερε στον κόσμο το τέταρτο παιδί της, το πρώτο με τον Τράβις Μπάρκερ, όπως ανέφεραν πολλά ΜΜΕ το Σάββατο.

Πηγές πρώτα επιβεβαίωσαν τη γέννηση του αγοριού στο People, το οποίο έσπευσε να ανακοινώσει την είδηση, και αργότερα το επιβεβαίωσαν και στο TMZ. Η Κόρτνεϊ Καρντάσιαν και ο Τράβις Μπάρκερ δεν έχουν ακόμη εκδώσει επίσημη δήλωση για το νέο τους παιδί.

Υπήρχε φημολογία ότι ο γιος του ζευγαριού θα γεννιόταν σύντομα, καθώς ο εμβληματικός ντράμερ και η αδερφή της reality star, η Κάιλι Τζένερ, είχαν εθεάθη να επισκέπτονται το Cedars-Sinai Medical Center στο Λος Άντζελες νωρίτερα αυτή την εβδομάδα.

Η 44χρονη Κόρτνεϊ Καρντάσιαν αποκάλυψε την κοιλιά της σε μια συναυλία του συγκροτήματος του Τράβις Μπάρκερ στο Λος Άντζελες τον Ιούνιο, κρατώντας ένα χαρτόνι στο κοινό που έγραφε:

«TRAVIS ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ».

Το ζευγάρι αποκάλυψε το φύλο του μωρού τους, ενός αγοριού, σε ένα πάρτι με θέμα το ροκ ‘ν’ ρολ τον ίδιο μήνα.

Όταν η Καρντάσιαν ανάρτησε ξεχωριστά μια σειρά φωτογραφιών που τεκμηρίωναν το πάρτι – το οποίο οργανώθηκε σε λιγότερο από 48 ώρες – ο 47χρονος Μπάρκερ , υπαινίχθηκε το όνομα του γιου τους.

«Ήδη ξέρω το όνομά του 😉», έγραψε ο ντράμερ των Blink-182, λέγοντας αργότερα ότι του «άρεσε το Rocky 13» ως επιλογή.

Ο Μπάρκερ , από την πλευρά του, μοιράζεται τον 20 ετών γιο του Landon, και την 17χρονη κόρη Alabama, 17 ετών, με την Shanna Moakler.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) προς το Newsblog.gr

Share This Article
Leave a comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *