Η σειρά ρούχων Khy της Kylie Jenner έβγαλε 1 εκατομμύριο δολάρια την πρώτη ώρα της κυκλοφορίας!

ΚΙΚΗ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

Το επιχειρηματικό δαιμόνιο της Kylie Jenner, είναι απερίγραπτο. Σαν πραγματικός σύγχρονος Μίδας, ότι πιάσει, ή δημιουργήσει γίνεται αμέσως χρυσός!

Η 26χρονη επιχειρηματίας και τηλεοπτική προσωπικότητα, φαίνεται πως έχει στα χέρια της ακόμη έναν επιτυχημένο επιχειρηματικό θρίαμβο. Εκπρόσωπος της νέας γραμμής ρούχων της Jenner, με τίτλο Khy, επιβεβαίωσε την Παρασκευή ότι η μάρκα ξεπέρασε το 1 εκατομμύριο δολάρια σε πωλήσεις μόνο την πρώτη ώρα μετά την εκκίνησή της.

Το νέο project της Jenner ξεκίνησε την Τετάρτη με μια συλλογή προσιτών αντικειμένων από ψεύτικο δέρμα που περιλάμβανε ένα trench coat (198 δολάρια), ένα μίνι φόρεμα (98 δολάρια), ένα bomber jacket (118 δολάρια) και πολλά άλλα, όλα δημιουργημένα σε συνεργασία με την ετικέτα από το Βερολίνο, Namilia.

Η δημιουργός της Kylie Cosmetics πρώτα προώθησε τη γραμμή της στις 25 Οκτωβρίου – μόλις λίγες ημέρες πριν η συλλογή γίνει διαθέσιμη – και τιμήθηκε ως Πρωτοπόρος Μάρκα της Χρονιάς στα WSJ. magazine’s 2023 Innovator Awards την ημέρα της εκκίνησής της.

Ενώ η αδερφή της Kendall Jenner και η καλή της φίλη Hailey Bieber έδωσαν στην Khy την έγκρισή τους, η σχεδιάστρια Betsy Johnson κατηγόρησε την Kylie για αντιγραφή των δικών της σχεδίων μέσα από μια σκληρή σειρά αναρτήσεων στο Instagram.

Στο πάρτι του WSJ., η Kylie φόρεσε έναν εξατομικευμένο συνδυασμό κορσέ και φούστας του Ferragamo που αντανάκλασε την αισθητική της σειράς Khy.

Δείτε την εδώ

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) προς το Newsblog.gr

Share This Article
Leave a comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *