Η Μάγισσα spoiler: Ο Ρώσος Αντρέι Σιντόροφ είναι Μανιάτης και γιος του…!

ΡΙΤΑ ΖΟΡΜΠΑ

Το δεύτερο μεγάλο spoiler της σειράς του ΑΝΤ1, Η Μάγισσα, αφορά τον Ρώσο απόστρατο Αντρέι Σιντόροφ. Όπως φυσικά σας αποκαλύψαμε και απο τον τίτλο η πραγματική του καταγωγή είναι απο την Μάνη.

Αυτό που δεν γνωρίζει κανένας και πολύ περισσότερο ο ίδιος είναι το ποιος είναι ο πατέρας του! Η αποκάλυψη θα έρθει σύντομα και θα συνταράξει τόσο τον ίδιο όσο και ολόκληρη την Μάνη.

Η αποκάλυψη έγινε μέσα απο το περιοδικό TiVi Σίριαλ, και τηλεοπτικά θα δούμε να συμβαίνει λίγο πριν τα Χριστούγεννα ανατρέποντας τα πάντα στην πλοκή της ιστορίας.

Ο λόγος είναι ότι δεν είναι ένας τυχαίος Μανιάτης, αλλά ένας προύχοντας με ένα τεράστιο όνομα απο πίσω του. Πριν απο χρόνια η Ελληνίδα μητέρα του Σοφία πριν απο χρόνια είχε έναν παράνομο δεσμό με έναν Μανιάτη.

Η αποκάλυψη θα έρθει τυχαία μέσα απο το στόμα του Κανέλλου, ο οποίος θα του αποκαλύψει ότι ο αδερφός του ο Τζανέτος είχε μια μεγάλη αγάπη με το όνομα Σοφία, κάνοντας τον Αντρέι να ταραχτεί! Οι λεπτομέρειες που του αποκαλύπτει ο Κανέλλος είναι ανατριχιαστικές, αναγκάζοντας τον να ψάξει την ιστορία περισσότερο.

Ο Αντρέι, μέσα από μια τυχαία έρευνα που θα κάνει, θα έρθει αντιμέτωπος με όλη την αλήθεια και θα χάσει την γη κάτω από τα πόδια του, μιας και θα αντιληφθεί πως είναι ο πραγματικός κληρονόμος και αρχηγός της οικογένειας Λάσκαρη, ως πρωτότοκος γιος του Τζανέτου.

Αυτό που θα συμβεί θα προκαλέσει αναταραχές στην οικογένεια Λάσκαρη, αφού ο πρωτότοκος γιος του Τζανέτου είναι ο κληρονόμος της οικογένειας Λάσκαρη και αυτός που δικαιωματικά πρέπει να είναι ο αρχηγός της οικογένειας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) προς το Newsblog.gr

Share This Article
Leave a comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *