Η Μάγισσα spoiler: Η Θεοφανώ έχει έναν αδερφό που δεν φαντάζεστε ποιος είναι!

ΡΙΤΑ ΖΟΡΜΠΑ

Τα spoiler για την σειρά του ΑΝΤ1, Η Μάγισσα, δίνουν και παίρνουν και εμείς σήμερα θα σας αποκαλύψουμε όχι ένα, αλλά τρία. Το πρώτο μάλιστα θα το διαβάσετε εδώ.

Η σειρά του ΑΝΤ1 έχει καταφέρει να προσελκύσει το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού με την ιστορία μυστηρίου που έχει και όπως όλα δείχνουν οι εκπλήξεις θα διαδέχονται η μια την άλλη.

Το πρώτο spoiler που θα σας αποκαλύψουμε για την σειρά Η Μάγισσα, αφορά μια μεγάλη αποκάλυψη για την Θεοφανώ, η οποία εκτός απο Μάγισσα και δούλα, φαίνεται ότι σιγά σιγά θα αποκτήσει και έναν ακόμα βαρύ τίτλο στη Μάνη.

Η αποκάλυψη που δίνει το spoiler για την Θεοφανώ, είναι μοναδικό, αφού ούτε λίγο ούτε πολύ, η δούλα του Μιχαήλ Λάσκαρη, έχει έναν αδερφό που κανένας δεν γνωρίζει.

Ο αδερφός της μάλιστα είναι ο συμπέθερος του, ο οποίος είναι ο Σπήλιος Γερακάρης.

Η Θεοφανώ είναι μια Γερακάρισσα!

Όπως αποκαλύπτει το περιοδικό TV24, η μητέρα της, η Αναχίτ, κρυβόταν στην σπηλιά κυνηγημένη από κάποιους ανθρώπους που ήθελαν να κάνουν κακό στην ίδια και στο μωρό της. Η Αγάθη μαζί με τον Μανώλη την είχαν εντοπίσει τυχαία κι όταν μετά από χρόνια η Θεοφανώ έμαθε την αλήθεια για τη μητέρα της και τον βίαιο θάνατο που είχε, έβαλε σκοπό να μάθει ποιος ήθελε να της κάνει κακό και γιατί.

Η ίδια η Θεοφανώ μέσα απο ένα όραμα που θα δει, κατάλαβε πως για τον θάνατο της μητέρας της ευθύνονται οι Γερακάρηδες

Αυτό που δεν ξέρει όμως είναι ότι ο πατέρας του Σπήλιου διατηρούσε κρυφό δεσμό με την μητέρα της και εκείνη γέννησε και το παιδί του, η οποία είναι η Θεοφανώ η ετεροθαλής αδελφή του Σπήλιου Γερακάρη.

Το spoiler μάλιστα αποκαλύπτει και το ποιος έδωσε την εντολή για τον θάνατο της μητέρας και του μωρού. Η γυναίκα του πατέρα Γερακάρη, η Κυπριανή έμαθε για τον παράνομο δεσμό και έδωσε εντολή στον Σκλαβούνο να βρει την μάγισσα Αναχίτ και το μωρό για να τους σκοτώσει.

Αυτό που δεν γνωρίζει η Κυπριανή είναι ότι τελικά το μωρό της Αναχίτ σώθηκε και έτσι σύντομα θα αποκαλυφτεί ότι η Θεοφανώ είναι η αδερφή του Σπήλιου.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) προς το Newsblog.gr

Share This Article
Leave a comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *