Η Μάγισσα επεισόδιο 2: Τι θα δούμε σήμερα 26/9/2023 (video)

NEWSROOM

Το 2ο επεισόδιο της τηλεοπτικής σειράς Η Μάγισσα θα μεταδοθεί σήμερα Τρίτη 26/9/2023 και αναμένεται να προκαλέσει ακόμα περισσότερο το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού.

Σε έναν κόσμο όπου η αγάπη και οι δυνατές σχέσεις συγκρούονται με την ανθρώπινη φύση, οι πατριές των Λασκαραίων και των Γερακάρηδων, βρίσκονται σε έναν αδιέξοδο μετά τον άδικο χαμό του βρέφους.

Η Θεοφανώ, είναι εκείνη που θα βρεθεί στο μπουντρούμι, με τον μόνο που την πιστεύει να είναι ο Μάρκος.

Τι θα δούμε σήμερα στο 2ο επεισόδιο της Μάγισσας

Η Θεοφανώ, φυλακίζεται καθώς είναι η πρώτη ύποπτη στην υπόθεση, αλλά η συναισθηματική τους αναταραχή είναι αδιαμφισβήτητη.

Στον κατακλυσμό των υποψίων και της αγωνίας, η Μεταξία έχει τη βεβαιότητα πως η Θεοφανώ φέρει την ευθύνη για την τραγική απώλεια, ενώ ο Μάρκος στέκεται υποστηρικτικά στο πλευρό της. Η σύγκρουση ανάμεσα στις δύο οικογένειες δεν καταλαγιάζει, καθώς όλοι πιστεύουν πως οι πραγματικοί ένοχοι για τον τραγικό χαμό του μωρού είναι οι Μπραϊτάνοι.

Διαβάστε ακόμα: Η Μάγισσα spoiler: Η Θεοφανώ κινδυνεύει!

Οι Μπραϊτάνοι, μια οικογένεια που είχε βρεθεί σε αντιπαράθεση με τους Λασκαραίους, ήταν πάντοτε αντικείμενο διαφορών και εχθροπραξιών. Η συμφωνία ανακωχής μεταξύ τους σπάει, και η απάντηση των Λασκαραίων αναμένεται να είναι σκληρή και ανελέητη.

Ο Αντρέι, σε μια προσπάθεια να γλιτώσει τη ζωή του, αποκαλύπτει το όνομα του Μανιάτη, του ανθρώπου που θέλει να επισκεφθεί για να ζητήσει βοήθεια. Ωστόσο, οι δύο πειρατές, ο Θράσο και ο Μόφορης, έχουν ήδη λάβει την απόφασή τους και είναι έτοιμοι να προχωρήσουν σε ανεξέλεγκτες ενέργειες.

Στον κόσμο των Λασκαραίων, οι προδοσίες, οι υποψίες και οι επικίνδυνες αντιπαραθέσεις διαμορφώνουν μια πλούσια και συναρπαστική πλοκή, αφήνοντας το κοινό με αναμνήσεις που θα διαρκέσουν για πολύ καιρό.

Δείτε το συγκλονιστικό trailer της σειράς

https://youtu.be/TxxFlMwMuxc

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) προς το Newsblog.gr

Share This Article
Leave a comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *