Η Μάγισσα spoiler: Η Θεοφανώ κινδυνεύει!

NEWSROOM

Η νέα σειρά του ΑΝΤ1 Η Μάγισσα έκανε πρεμιέρα την Δευτέρα και συγκλόνισε το τηλεοπτικό κοινό με την πλοκή της, αλλά και το εντυπωσιακό καστ των ηθοποιών που απο την πρώτη στιγμή απέδειξε ότι θα δούμε κάτι πολύ καλό αυτή την σεζόν.

Το νέο spoiler για την Μάγισσα

Οι εξελίξεις στη σειρά Η Μάγισσα συγκλονίζουν το κοινό. Ο χαμός του βρέφους έχει βυθίσει τις δυο πατριές στη θλίψη.

Η Θεοφανώ κρατείται φυλακισμένη ως ύποπτη, και η Μεταξία πιστεύει πως εκείνη φέρει την ευθύνη για το τραγικό αυτό γεγονός. Ωστόσο, ο Μάρκος τάσσεται υπέρ της Θεοφανώς, δηλώνοντας την πίστη του σε αυτήν.

Όλοι πιστεύουν πως οι πραγματικοί ένοχοι για τον θάνατο του μωρού είναι οι Μπραϊτάνοι, μια οικογένεια που ήταν σε διαμάχη με τους Λασκαραίους.

Η συμφωνία ανακωχής μεταξύ τους σπάει, και οι Λασκαραίοι αποφασίζουν να αντιδράσουν με ακόμα πιο αυστηρό τρόπο.

Ο Αντρέι, για να σώσει τη ζωή του, αποκαλύπτει το όνομα του Μανιάτη, ο οποίος είναι ο στόχος τους. Ωστόσο, οι πειρατές έχουν ήδη λάβει την απόφασή τους…

Μια εβδομάδα μετά, ο πόλεμος μεταξύ Λασκαραίων και Μπραϊτάνων φτάνει στο τέλος του, και κάποιοι αρχίζουν να αξιολογούν τις πληγές τους. Ο Σπήλιος βλέπει τις φιλοδοξίες του να καταρρέουν, και η σχέση του με τον Μιχαήλ βρίσκεται σε κίνδυνο ρήξης.

Τα πράγματα για τη Θεοφανώ παίρνουν μια απροσδόκητη τροπή που προκαλεί δυσαρέσκεια στη Μεταξία, η οποία παραμένει ακράδαντα πεπεισμένη για την ενοχή της.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) προς το Newsblog.gr

Share This Article
Leave a comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *