in

Elon Musk: Αυτό είναι το μεγάλο σχέδιο για το μέλλον, που θα σε αφήσει άφωνο!

Elon Musk- Σύμφωνα με την Wall Street Journal, ο Έλον Μασκ σχεδιάζει να χτίσει μια πόλη που θα στεγάζει όλους τους υπαλλήλους της Tesla, της SpaceX και της Boring Company.

Σύμφωνα με την Wall Street Journal, ο Έλον Μασκ σχεδιάζει να χτίσει μια πόλη που θα στεγάζει όλους τους υπαλλήλους της Tesla, της SpaceX και της Boring Company.

Η πόλη πιθανότατα θα ονομάζεται «Snailbrook» και θα βρίσκεται 56 χιλιόμετρα μακριά από το Όστιν.

Σύμφωνα με αναφορές, τα σχέδια του Μασκ προβλέπουν τη διάθεση 110 κατοικιών προς ενοικίαση με μέση τιμή 800 $ το μήνα για μια μονάδα δύο ή τριών υπνοδωματίων.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι το μέσο ενοίκιο στην κοντινή πόλη Bastrop είναι αυτή τη στιγμή 2.200 $ το μήνα.

O Elon Musk και η «Snailbrook»

Εάν οι εργαζόμενοι απολυθούν από τις εταιρείες του Μασκ ή παραιτηθούν, θα έχουν στη διάθεσή τους ένα μήνα για να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους.

Άλλες λεπτομέρειες αναφέρονται στη μετατροπή ενός σπιτιού σε μικρό σχολείο 15 μαθητών.

Ο Μασκ θα κληθεί επίσης να θέσει κάποιους κανόνες για αυτή τη μικρή πόλη, η οποία μπορεί να χρειαστεί δήμαρχο.

Τα τελευταία χρόνια, πολλαπλές εταιρείες του Μασκ έχουν αγοράσει 3.500 ντουζίνες στρέμματα γης στην ευρύτερη περιοχή του Ώστιν.

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα ορισμένοι κάτοικοι της περιοχής να εκφράζουν ανησυχία για τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις, εξαιτίας των δραστηριοτήτων των εταιρειών του Μασκ.

Η εταιρεία Boring έχει υποβάλει αίτηση για άδεια απόρριψης 530.000 λίτρων βιομηχανικών λυμάτων την ημέρα στον ποταμό Κολοράντο.

Υπάρχουν επίσης ορισμένες ανησυχίες σχετικά με τις πιθανές επιπτώσεις των σηράγγων που έχουν σκάψει τα μηχανήματα της Boring στα υπόγεια ύδατα και τα πηγάδια.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) προς το Newsblog.gr

Τα βραβεία Όσκαρ απονέμονται απόψε και οι υποψήφιοι περιμένουν να δουν αν θα πάρουν στο σπίτι τους ένα χρυσό αγαλματίδιο και θα γράψουν το όνομα τους και εκείνοι με χρυσά γράμματα στην μεγαλύτερη γιορτή του κινηματογράφου.

Όσκαρ 2023: Απόψε η 95η τελετή απονομής των βραβείων με μερικές καταπληκτικές υποψηφιότητες και ερμηνείες

Πολλοί θαυμαστές του Stranger Things θα ήθελαν να δουν την επιστροφή του Eddie Munson, παρόλο που φαίνεται απίθανο με βάση αυτό που συνέβη στην 4η σεζόν.

Stranger Things: Τι αναφέρουν οι διαρροές για την επιστροφή του Eddie στη 5η σεζόν!