Συγκλονιστικό viral βίντεο απο τον σεισμό της Τουρκίας! Τα τελευταία λεπτά ζωής μιας τουρκικής οικογένειας

NEWSROOM

Ο σεισμός στην Τουρκία έδειξε για ακόμα μια φορά, το πόσο σκληρή μπορεί να είναι η φύση απέναντι στον άνθρωπο και φυσικά το ότι η γειτονική χώρα είναι ένα ένας υποτιθέμενος γίγαντας που έχει όμως πήλινα πόδια.

Τα κτήρια που κατέρρευσαν απο τον σεισμό, σε καμία περίπτωση δεν ήταν αντισεισμικά και αυτό φαίνεται ξεκάθαρα απο τα χαλάσματα, αφού το μόνο που βλέπει κάποιος είναι σωρούς απο χώμα.

Οι τεράστιες πολυκατοικίες διαλύθηκαν απο έναν εντυπωσιακά μεγάλο σεισμό, έδειξαν όμως ότι για μια ακόμα φορά δεν διέθεταν καμία προστασία για τους ενοίκους τους.

Την ώρα που όλοι είδαμε τις καταρρεύσεις ζωντανά στα κανάλια, την ίδια ώρα νιώσαμε και ένα σφίξιμο στην καρδιά απο τα σοκαριστικά πλάνα.

Αυτό όμως που θα παρακολουθήσετε στο βίντεο που ακολουθεί θα σας κόψει την ανάσα, αφού μέσα απο το Twitter δόθηκε στην δημοσιότητα ένα viral βίντεο που δείχνει την κάμερα που είχε τοποθετήσει μια οικογένεια μέσα στο σπίτι για να παρακολουθεί τα παιδιά, την στιγμή της κατάρρευσης.

Σε καμία περίπτωση δεν αναφέρουμε ότι η οικογένεια πέθανε, όπως γράφει στην λεζάντα ο χρήστης που έδωσε το βίντεο στο κοινωνικό δίκτυο, αυτό όμως που θα δείτε είναι πραγματικά σοκαριστικό.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) προς το Newsblog.gr

Share This Article