Τζίνα Αλιμόνου: Δεν φαντάζεστε πιο θέλει να είναι το επόμενο τηλεοπτικό της βήμα (βίντεο)

ΜΑΤΙΝΑ ΚΑΡΡΑ

Η Τζίνα Αλιμόνου, ένα πρόσωπο που για χρόνια συνδέθηκε με τη λάμψη της τηλεόρασης, εμφανίστηκε στην εκπομπή “Πρωινό ΣουΣου” του Open με την Ελένη Τσολάκη και έκανε κάποιες ενδιαφέρουσες αποκαλύψεις που προκάλεσαν συζητήσεις.

Με μια ειλικρινή και αποκαλυπτική στάση, το γνωστό μοντέλο και ηθοποιός μίλησε για τη σχέση της με τον τηλεοπτικό χώρο, προσφέροντας μια νέα οπτική στην καριέρα της.

Τζίνα Αλιμόνου – Δεν μου λείπει η τηλεόραση, υπάρχει αρκετό στρες

«Δεν μου λείπει η τηλεόραση,» δήλωσε αρχικά η Αλιμόνου, μια φράση που αρκεί για να συνθέσει ένα ενδιαφέρον παζλ γύρω από την προσωπικότητά της και τις επιλογές της στον χώρο της ψυχαγωγίας. Με αυτή την αποκάλυψη, η Αλιμόνου δίνει μια νέα διάσταση στη δημόσια εικόνα που έχει διαμορφώσει έως τώρα, αναδεικνύοντας μια πιο ανεξάρτητη και ίσως αναζητητική πλευρά της.

Η Τζίνα Αλιμόνου συνέχισε λέγοντας πως το στρες της τηλεόρασης είναι κάτι που δεν της είναι εύκολο να διαχειριστεί. Αυτή η δήλωση προσδιορίζει τον λόγο για τον οποίο ενδέχεται να έχει αποστασιοποιηθεί από τις τηλεοπτικές παραγωγές, προσφέροντας μια απλή, αλλά ισχυρή εξήγηση για τις προσωπικές της επιλογές.

Παρ’ όλα αυτά, η Αλιμόνου δεν έκλεισε την πόρτα στην πιθανότητα να επιστρέψει στον τηλεοπτικό χώρο. Εξήγησε πως η παρουσίαση είναι κάτι που της αρέσει και θα την έκανε μόνο αν την ενδιέφερε το αντικείμενο.

Δείτε την στο βίντεο που ακολουθεί

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) προς το Newsblog.gr

Share This Article
Leave a comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *