Τζένη Ιωακειμίδου: Η Νατάσα του ‘Βότκα Πορτοκάλι’ σήμερα, 22 χρόνια μετά

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

Είκοσι δύο χρόνια μετά την εμφάνισή της στην αγαπημένη κωμική σειρά του ΑΝΤ1, «Βότκα Πορτοκάλι», η Τζένη Ιωακειμίδου, που υποδύθηκε την χαρακτηριστική Νατάσα Ρογκοζίνα, παραμένει μία από τις πιο αγαπητές φιγούρες στον χώρο της ελληνικής τηλεόρασης.

Η σειρά, που αγαπήθηκε για τον πρωτότυπο χιούμορ και τις ξεκαρδιστικές καταστάσεις, σφράγισε την τηλεοπτική σεζόν 2001-2002 και αποτέλεσε το άλμα για την καριέρα της Ιωακειμίδου.

Η Τζένη Ιωακειμίδου άφησε τα πάντα για τα παιδιά της

Την περίοδο εκείνη, η Τζένη κατάφερε να ξεχωρίσει με την έντονη παρουσία της, αποδεικνύοντας το μεγάλο της ταλέντο τόσο σε κωμικούς όσο και σε δραματικούς ρόλους. Μάλιστα, η αγάπη του κοινού την οδήγησε και στην παρουσίαση lifestyle εκπομπών, δείχνοντας πως το εύρος των δυνατοτήτων της δεν περιορίζεται μόνο στην υποκριτική.

Ωστόσο, το 2008, η Ιωακειμίδου αποφάσισε να αποσυρθεί από τη δημοσιότητα και να αφοσιωθεί στην προσωπική της ζωή. Η επιλογή της αυτή να δημιουργήσει οικογένεια και να μεγαλώσει τα τρία της παιδιά μαρτυρά μια προσήλωση σε αξίες που πολλές φορές λείπουν από τον χώρο του θεάματος.

Η Τζένη δεν έχει χαθεί όμως από το προσκήνιο. Μέσω των social media συνεχίζει να επικοινωνεί με το κοινό της, διατηρώντας μια διαδικτυακή σχέση με τους θαυμαστές της και μοιράζονται στιγμές από την καθημερινή της ζωή. Μέσα από τις δημοσιεύσεις της, είναι εμφανές πως ο χρόνος δεν έχει αφήσει το σημάδι του σε εκείνη. Η φυσική της ομορφιά παραμένει άφθαρτη και η ίδια φαίνεται να διατηρεί το ίδιο στυλ και την ίδια λάμψη που είχε ως Νατάσα.

Δείτε την εδώ

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) προς το Newsblog.gr

Share This Article
Leave a comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *