Την πάτησε ο γερομπισμπίκης Al Pacino! $30.000 το μήνα για διατροφή παιδιού στην 29χρονη πρώην σύντροφό του, Noor Alfallah

ΡΙΤΑ ΖΟΡΜΠΑ

Ο 83χρονος διάσημος ηθοποιός Al Pacino, κλήθηκε από δικαστήριο να πληρώσει πάνω από $30.000 το μήνα για διατροφή παιδιού στην 29χρονη σύντροφό του, Noor Alfallah, σύμφωνα με έγγραφα που απέκτησε και αποκάλυψε το Page Six.

Το δικαστήριο στο Λος Άντζελες διέταξε επίσης τον σταρ του “Scarface” να πληρώσει στην Alfallah $110.000 εφαπαξ, πριν ξεκινήσει με τις μηνιαίες πληρωμές, άλλες $13.000 για νυχτερινή νοσοκόμα, και να καλύψει οποιαδήποτε ιατρικά έξοδα εκτός από την κάλυψη ασφάλισης υγείας.

Επιπλέον, ο Pacino υποχρεώνεται να καταθέσει ετησίως $15.000 σε ένα εκπαιδευτικό ταμείο για τον νεότερο γιο του.

Ο δικαστής αποφάσισε επίσης ότι η Alfallah και ο Pacino θα έχουν κοινή νομική επιμέλεια, ενώ η παραγωγός της Sony θα έχει την κύρια φυσική επιμέλεια.

Το ζευγάρι συνδέθηκε ρομαντικά με την Alfallah τον Απρίλιο του 2022, αλλά αργότερα αποκαλύφθηκε ότι βγαίνανε μαζί από την περίοδο της πανδημίας του COVID-19.

Κοντινή πηγή στο ζευγάρι δήλωσε: “Ο Pacino και η Noor άρχισαν να βγαίνουν μαζί κατά τη διάρκεια της πανδημίας.”

Είναι γνωστό πάντως στους κύκλους της showbiz ότι η Noor κυρίως βγαίνει με πολύ πλούσιους ηλικιωμένους άνδρες. Στο παρελθόν μάλιστα, για κάποιο διάστημα έβγαινε με τον Mick Jagger, ενώ στη συνέχεια βγήκε με τον Nicholas Berggruen.”

Επάγγελμα με μέλλον και πολλά λεφτά!!!

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) προς το Newsblog.gr

Share This Article
Leave a comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *