Θρήνος για τον Γιώργο Αγγελόπουλο: Πέθανε η μητέρα του λίγο μετά τον γάμο

NEWSROOM

Η χαρά του Γιώργου Αγγελόπουλου για τον γάμο του με την αγαπημένη του, Χριστίνα Μπόμπα, μετατράπηκε σε θρήνο, καθώς η μητέρα του, η οποία νοσηλευόταν σε νοσοκομείο των βορείων προαστίων, απεβίωσε μία μέρα μετά τη μεγάλη τελετή.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος, γνωστός και ως “Ντάνος,” διανύει τον πιο σημαντικό και ευτυχισμένο χρόνο της ζωής του, αφού μόλις χτες παντρεύτηκε την αγαπημένη του Δήμητρα Βαμβακούση. Ωστόσο, μια τραγική είδηση ήρθε να σκιάσει αυτήν την ευτυχία.

Η μητέρα του Γιώργου Αγγελόπουλου έχασε τη μάχη μετά απο μακρόχρονη μάχη και απεβίωσε την Κυριακή. Η κατάστασή της είχε επιδεινωθεί σημαντικά, και ο νεαρός γαμπρός είχε προετοιμαστεί για το χειρότερο στιγμιότυπο της ζωής του.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος μοιράστηκε το λυπηρό νέο μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram, όπου ανέφερε τον αγώνα που έδωσε η μητέρα του για να φτάσει μέχρι τον γάμο του. Συγκινημένος, έγραψε:

«Μάνα μου. Όπως τόσα χρόνια, έτσι και φέτος πάλεψες κυριολεκτικά με τον θάνατο άλλους εννιά μήνες. Μόνο εσύ ξέρεις πώς έφτασες ως εδώ».

«Αφού μας ευχήθηκες κι είδες ότι έγινε ο γάμος μας, τότε ηρέμησες. Σήμερα μου είπανε πως έφυγες. Δεν έφυγες, γιατί θα σε φέρω πάντα μαζί μου. Σε ευχαριστώ που είμαι γιος σου. Καλό παράδεισο μάνα μου»

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) προς το Newsblog.gr

Share This Article
Leave a comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *