Ταμίλα Κουλίεβα: Η ηθοποιός και σκηνοθέτης που ξεσηκώνει την σκηνή (video)

NEWSROOM

Μια συνέντευξη με την Ταμίλα Κουλίεβα δεν μπορεί να μην είναι ενδιαφέρουσα, αφού η ίδια έχει αποδείξει εδώ και χρόνια την διαχρονική της αξία, τόσο ως ηθοποιός όσο και ως σκηνοθέτης.

Η Ταμίλα Κουλίεβα, καθίσταται το κεντρικό πρόσωπο μιας συνέντευξης που έδωσε στην εκπομπή του Mega, «Πάμε Δανάη» και που αφορά την παράσταση που σκηνοθετεί.

Από τον ρόλο της σκηνοθέτριάς, η Ταμίλα αποκαλύπτει διάφορες πτυχές της επαγγελματικής της ζωής και προσφέρει ενδιαφέροντα εισιτήρια στον κόσμο του θεάτρου.

Ο πιο αυστηρός κριτής της Ταμίλα Κουλίεβα

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, η Ταμίλα Κουλίεβα αποκαλύπτει ποιος είναι ο πιο αυστηρός κριτής της σε αυτήν την πορεία, αναδεικνύοντας τη σημασία της κριτικής στην καλλιτεχνική διαδρομή.

Επίσης μιλάει για το περίφημο φιλί που έγινε viral, και πώς αντιμετώπισε την αντίδραση του κοινού. Αποκαλύπτει επίσης για ποιον λόγο πήρε την απόφασή να αποχωρήσει από μια παράσταση, αποδεικνύοντας το σθένος της στην πορεία της καλλιτεχνικής της πορείας.

Η αξία ενός ηθοποιού

Η Ταμίλα Κουλίεβα μιλάει για την αξία του ηθοποιού στις μέρες και φυσικά κατακεραυνώνει με τον τρόπο της, τις διάφορες επιλογές που κάνουν κανάλια και θεατρική παραγωγοί και σκηνοθέτες στην επιλογή των προσώπων, δηλώνοντας χαρακτηριστικά:

«Η άξια ενός ηθοποιού δεν μπορεί να μετριέται με τον αριθμό των followers». Αυτή η δήλωση πραγματικά αναδεικνύει τη σημασία της τέχνης πάνω από τη δημοφιλία στα κοινωνικά μέσα.

Δείτε τι είπε αναλυτικά στο βίντεο που ακολουθεί

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) προς το Newsblog.gr

TAGGED:
Share This Article
Leave a comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *