Συνελήφθη οδηγός σχολικού λεωφορείου, κατηγορούμενος για πνιγμό μαθητή (βίντεο)

ΚΙΚΗ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

Ένα βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου, δείχνει έναν οδηγό λεωφορείου να προσπαθεί να πνίξει έναν μαθητή μέσα στο σχολικό, την ώρα του καυγά!

Ο 77χρονος Miles Jenkins συνελήφθη από το Σερίφη της Επαρχίας Jefferson και αντιμετωπίζει κατηγορίες για απλή επίθεση. Η σύλληψή του έγινε τη Δευτέρα (30 Οκτωβρίου), μετά από καταγγελία ενός συγγενούς του μαθητή που επικοινώνησε με το γραφείο της τοπικής αστυνομίας.

Σοκάρει το βίντεο με τον πνιγμό του μαθητή

Ένα βίντεο που τράβηξε ένας άλλος μαθητής μέσα στο λεωφορείο δείχνει τον 77χρονο να σπρώχνει έναν μαθητή. Ο μαθητής προσπαθεί να βγει από τη θέση του και ο Jenkins φαίνεται να τον πιέζει πίσω και να τον χτυπά και να τον χτυπάει στο κεφάλι.

Ο μαθητής ανταποδίδει το σπρώξιμο στον οδηγό του λεωφορείου, ο οποίος στη συνέχεια φαίνεται να τον ακινητοποιεί πάνω στο παράθυρο του λεωφορείου ενώ φαίνεται στο βίντεο να τον πνίγει.

Στο βίντεο, ένας άλλος μαθητής ακούγεται να φωνάζει «Απομακρύνσου από πάνω του».

Ο μαθητής και ο οδηγός τελικά κατευθύνονται προς την πόρτα του λεωφορείου πριν το βίντεο διακοπεί. Δεν είναι σαφές τι προκάλεσε το σοκαριστικό συμβάν.

Ο 77χρονος ήταν εργαζόμενος της εταιρείας First Student, η οποία έχει αναλάβει την μεταφορά των μαθητών, αλλά σύμφωνα με την εταιρία απο εκείνη την ημέρα και μετά δεν ανήκει στο δυναμικό τους, αφού παραιτήθηκε.

Δείτε το βίντεο

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) προς το Newsblog.gr

TAGGED:
Share This Article
Leave a comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *