Survivor spoiler: Ο Ατζούν έκλεισε το απόλυτο κορμί για το ριάλιτι

ΡΙΤΑ ΖΟΡΜΠΑ

Survivor spoiler:Η Σοφιάννα Αβραμάκη, μία από τις πιο συζητημένες παίκτριες του ελληνικού Survivor, ετοιμάζεται να επιστρέψει στο ριάλιτι επιβίωσης και τα νέα αυτά έχουν ήδη δημιουργήσει έναν ιδιαίτερο ντόρο στον χώρο της ψυχαγωγίας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που διαρρέουν, η επαφή με την παραγωγή του παιχνιδιού έχει ήδη γίνει και το κλίμα φαίνεται θετικό από αμφότερες τις πλευρές.

Επιστρέφει στο Survivor η Σοφιάννα Αβραμάκη

Δεν είναι τυχαίο που το όνομα της Σοφιάννας αναδεικνύεται και πάλι στο επίκεντρο του τηλεοπτικού κοινού. Η μελαχρινή καλλονή, η οποία αρχικά έγινε γνωστή μέσα από τις ανατρεπτικές και δυναμικές εμφανίσεις της στον Άγιο Δομίνικο, κατάφερε να κερδίσει τις εντυπώσεις με την αυθεντικότητα και το πνεύμα ανταγωνισμού που έδειξε.

Οι εικόνες από τις παραλίες του Άγιου Δομίνικου που μετέδωσε το κανάλι και τα πλάνα που αποθέωσε ο σκηνοθέτης του Survivor, έφεραν τη Σοφιάννα στο προσκήνιο.

Τα επιμελημένο πλάνα πάνω στο εντυπωσιακό σώμα της και οι εμφανίσεις που άγγιξαν τα όρια του απαγορευμένου, απέδειξαν ότι η παραγωγή έχει φέτος έναν ξεκάθαρο στόχο, που δεν είναι άλλος απο την εκτόξευση της τηλεθέασης.

ίγουρα η Σοφιάννα Αβραμάκη θα είναι ένας απο τους παράγοντες που η τηλεθέαση θα χτυπήσει κόκκινο φέτος! Ειδικά αν την δούμε ξανά σε τέτοια πλάνα όπως το παρακάτω.

Δείτε την στο βίντεο εδώ.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) προς το Newsblog.gr

Share This Article
Leave a comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *