Survivor spoiler: Ο Ατζούν δίνει γη και ύδωρ σε πασίγνωστη influencer

ΡΙΤΑ ΖΟΡΜΠΑ

Το νέο Survivor πλησιάζει και μαζί του φέρνει μια αύρα αβεβαιότητας στο κανάλι του Φαλήρου, αφού όπως φαίνεται το δημοφιλές ριάλιτι επιβίωσης βρίσκεται στο σταυροδρόμι της τηλεοπτικής του πορείας, με την ψυχαγωγία του ΣΚΑΪ να δίνει μάχη για την κατάκτηση των διψήφιων ποσοστών τηλεθέασης.

Η πίεση στον ΣΚΑΪ είναι έντονη, καθώς ένα απογοητευτικό ποσοστό θα μπορούσε να θέσει σε κίνδυνο τη συνέχεια της συνεργασίας με τον Τούρκο παραγωγό, τον άνθρωπο πίσω από την επιτυχία του παιχνιδιού στο παρελθόν.

Ο Ατζούν φαίνεται ότι έχει καταλάβει ότι αν τα πράγματα δεν πάνε καλά με το νέο Survivor 2024 ή Survivor Super Star, όπως θέλουν να το ονομάσουν, τότε κινδυνεύει όλη η συνεργασία με τον ΣΚΑΪ.

Το spoiler θέλει στο Survivor την Παναγιώταρου

Η πρώτη κίνηση που όπως αναφέρει το spoiler έχει γίνει είναι η πρόσκληση συμμετοχής προς την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, την γνωστή προσωπικότητα του κόσμου της μόδας και των social media, η οποία φαίνεται πως έλαβε μια πρόταση που δύσκολα απορρίπτεται.

Σύμφωνα με το spoiler στην Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, ένα εξαψήφιο ποσό για τη συμμετοχή της στο παιχνίδι, ανεξαρτήτως της παραμονής της στον Άγιο Δομίνικο.

Ωστόσο, η προσφορά που της έχει γίνει δεν σταματάει μόνο εκεί. Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου φαίνεται να έχει δεχτεί πρόταση απο τον ΣΚΑΪ, που της δίνει την δυνατότητα να αναλάβει ρόλο παρουσιάστριας σε άλλο τηλεοπτικό πρότζεκτ, είτε στο My Style Rocks είτε στο πολυαναμενόμενο Power Of Love που θέλει ο Ατζούν να το επαναφέρει.

Το μοντέλο της πρότασης φέρνει στο νου τη συνεργασία με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, μια άλλη διάσημη παίκτρια του “Survivor” που απογείωσε την καριέρα της μέσω της συμμετοχής της στο παιχνίδι.

Η κρίσιμη αυτή περίοδος για το “Survivor” δεν αποτελεί μόνο μια πρόκληση για τους παραγωγούς, αλλά και μια ευκαιρία για τους παίκτες, και ιδιαίτερα για την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Μένει να δούμε εάν θα δεχθεί την πρόκληση να παλέψει όχι μόνο με τις φυσικές δυσκολίες του Άγιου Δομίνικου αλλά και με τις ριάλιτι ίντριγκες που θα εκτυλιχθούν.

Το επόμενο κεφάλαιο του “Survivor” μοιάζει με έναν αγώνα επιβίωσης όχι μόνο για τους παίκτες, αλλά και για το ίδιο το format. Ο χρόνος θα δείξει αν η προσπάθεια αυτή θα αποβεί νικηφόρα, τόσο για το κανάλι όσο και για τους νέους της πρωταγωνιστές.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) προς το Newsblog.gr

Share This Article
Leave a comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *