Survivor spoiler (16-02): Έκραξε τον Ατζούν ο Ρομπ – Τα αποκάλυψε όλα (vid)

ΡΙΤΑ ΖΟΡΜΠΑ

Ο Ρομπ Τζέιμς ίσως να μην κατάφερε να διαπρέψει αγωνιστικά στο Survivor 2024, όμως κέρδισε τις καρδιές του τηλεοπτικού κοινού με τον αυθορμητισμό και τον χιουμοριστικό του χαρακτήρα. Μόλις ένα μήνα κράτησε η περιπέτειά του στον Άγιο Δομίνικο, αλλά άφησε το στίγμα του.

Αποκαλυπτικός ο Ρομπ σε live chat:

Λίγες ημέρες μετά την επιστροφή του στην Ελλάδα, ο Ρομπ Τζέιμς πραγματοποίησε live chat με τους followers του στο Instagram. Εκεί, μοιράστηκε άγνωστες ιστορίες από το reality επιβίωσης του ΣΚΑΪ, ενώ έκανε και μια “βόμβα” αποκάλυψη!

Ρομπ Τζέιμς

Ποιος θέλει να κερδίσει;

Ο Ρομπ Τζέιμς δεν έκρυψε την επιθυμία του να δει νικητή στο Survivor 2024 τον… (εδώ βάζουμε το όνομα του παίκτη). Όπως είπε, θεωρεί ότι ο συγκεκριμένος παίκτης είναι ο πιο αξιόμαχος και δίκαιος.

Τι συμβαίνει πίσω από τις κάμερες;

Ο Ρομπ απάντησε και σε ερωτήσεις σχετικά με τα άγνωστα παρασκήνια του Survivor. Μίλησε για τις δύσκολες συνθήκες διαβίωσης, τις φιλίες και τις κόντρες που δημιουργήθηκαν, αλλά και για τις “στρατηγικές” που υιοθετούν οι παίκτες.

Συγκινήσεις, γέλιο και αποκαλύψεις

Το live chat του Ρομπ Τζέιμς ήταν γεμάτο με συγκινήσεις, γέλιο και άκρως ενδιαφέρουσες αποκαλύψεις. Ο Σκωτσέζος influencer απέδειξε ότι, παρά το σύντομο πέρασμά του από το Survivor, κατάφερε να γίνει αγαπητός στο ελληνικό κοινό.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) προς το Newsblog.gr

Share This Article