Survivor spoiler: Τι είδαμε να συμβαίνει πρώτη φορά στο ριάλιτι επιβίωσης;

ΜΑΡΙΛΕΝΝΑ ΒΑΜΒΑΚΙΔΗ

Το τελευταίο επεισόδιο του Survivor, που προβλήθηκε από τον ΣΚΑΪ την Τετάρτη, κράτησε εκπλήξεις τόσο για τους παίκτες όσο και για το τηλεοπτικό κοινό.

Ο παρουσιαστής Γιώργος Λιανός υποδέχθηκε τους τέσσερις υποψηφίους προς αποχώρηση σε μια στιγμή που ήταν πρωτόγνωρη για την ελληνική εκδοχή του παιχνιδιού.

Η αποκάλυψη του Γιώργου Λιανού για το Survivor

Σε αυτό το επεισόδιο, ο Λιανός αποκάλυψε ότι οι μονομαχίες αποχώρησης, που συνήθως γίνονται βραδινή ώρα, θα διεξαχθούν το πρωί. Η αιτία ήταν ότι την προηγούμενη βραδιά, στο Τουρκικό All Star, είχε πραγματοποιηθεί μια μονομαχία στην ίδια πίστα, η οποία ολοκληρώθηκε πολύ αργά.

«Επειδή χθες το βράδυ στο Τουρκικό All Star είχαν επίσης μονομαχία στην ίδια πίστα και τελείωσε πολύ αργά, ξέρουμε ότι είναι κρίσιμη αυτή η στιγμή και για τους τέσσερις υποψήφιους, επομένως αποφασίσαμε να τους αφήσουμε να ξεκουραστούν και να έρθουμε πρωινή ώρα», εξήγησε ο Λιανός.

Το γεγονός ότι η μονομαχία θα παιχτεί και θα προβληθεί την ίδια μέρα σε δύο ώρες στον ΣΚΑΪ, συνιστά μια πρωτοφανή κατάσταση για το παιχνίδι. Ο παρουσιαστής απευθυνόμενος στους παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης, ευχήθηκε καλή υπομονή και κουράγιο στους τεχνικούς που θα αντιμετωπίσουν αυτή τη νέα πρόκληση.

Δείτε το βίντεο

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) προς το Newsblog.gr

Share This Article