Στη ζούγκλα του I’m a Celebrity Get Me Out of Here όλα είναι δυνατά! Ειδικά μετά και απο το νέο trailer

ΡΙΤΑ ΖΟΡΜΠΑ

Χειμώνα στη ζούγκλα του Άγιου Δομίνικου; Ναι, ακριβώς όπως το διαβάσατε! Ο Γιώργος Λιανός και Καλομοίρα, αποφάσισαν να ανταποκριθούν στο κάλεσμα της ζούγκλας, ψάχνοντας τον δικό τους Παράδεισο, και τελικά, τον βρήκαν, στο I’m a Celebrity Get Me Out of Here!

Με τον Γιώργο Λιανό να ανοίγει το δρόμο μέσα στην πυκνή βλάστηση, άλλωστε τόσα χρόνια στον Άγιο Δομίνικο, τα ξέρει τα κατατόπια και την Καλομοίρα να εντοπίζει το καλύτερο παρατηρητήριο για να παρακολουθούν όλα όσα θα γίνονται στο νέο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ I’m a Celebrity Get Me Out of Here.

Το τηλεοπτικό ζευγάρι δείχνει ότι είναι έτοιμο να ζήσει μια περιπέτεια που αναμένεται να προκαλέσει πολύ γέλιο!

Στο προηγούμενο τρέιλερ του I’m a Celebrity Get Me Out of Here, είδαμε τη Ραχήλ Μακρή και τον Νίκο Βαμβακούλα να εγκλωβίζονται σε ένα κουτί, αφού πρώτα όμως είχαν αιχμαλωτίσει τους παρουσιαστές για να μάθουν πληροφορίες για τους άλλους παίκτες!

Τώρα τα δεδομένα αλλάζουν αφού στο νέο trailer, βλέπουμε αρκετά κουτιά να προσγειώνονται σε διαφορετικές τοποθεσίες του Άγιου Δομίνικου. Ποιοι κρύβονται μέσα σε αυτά και ποιες θα είναι οι πρώτες τους αντιδράσεις όταν… απελευθερωθούν;

Τα μυστήρια θα αρχίσουν να ξετυλίγονται στις 11 Οκτωβρίου στις 22:20 στις οθόνες μας! Ετοιμαστείτε για ένα ταξίδι στη ζούγκλα που δεν θα ξεχάσετε σύντομα!

Ανυπομονούμε να δούμε ποιοι ακόμα διάσημοι θα αποφασίσουν να ανταποκριθούν σε αυτό το μοναδικό ριάλιτι επιβίωσης και ποιες περιπέτειες τους περιμένουν στη ζούγκλα.

Είναι βέβαιο πως το I’m a Celebrity Get Me Out of Here θα προκαλέσει το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού και θα μας κρατήσει σε αγωνία σε ακόμα μία συναρπαστική σεζόν!

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) προς το Newsblog.gr

Share This Article
Leave a comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *