Σοφία Βεργκάρα: Φουλ ερωτευμένη στο πλευρό του νέου της συντρόφου

ΜΑΡΙΛΕΝΝΑ ΒΑΜΒΑΚΙΔΗ

Η διάσημη ηθοποιός Σοφία Βεργκάρα φαίνεται να περνάει όμορφες στιγμές με τον ορθοπεδικό χειρουργό Τζάστιν Σαλίμαν, καθώς φωτογραφήθηκαν για ακόμα μια φορά μαζί σε βραδινή έξοδο.

Η αγαπημένη σταρ της σειράς “Modern Family” έδειχνε λαμπερή καθώς ο Σαλίμαν την οδηγούσε στην έκθεση Frequency στο Christie’s του Λος Άντζελες.

Η 51 ετών Βεργκάρα, φωτογραφήθηκε να φοράει ένα κόκκινο φόρεμα στο κάθισμα του συνοδηγού, καλύπτοντας το πρόσωπό της με τα χέρια της ενώ γελούσε. Ο γιατρός, από την άλλη πλευρά, φωτογραφήθηκε να χαμογελά ενώ οδηγούσε φορώντας ένα μαύρο πουκάμισο.

Παρά το γεγονός ότι το ζευγάρι δεν φωτογραφήθηκε μαζί στο event, που φιλοξενήθηκε από τον αδελφό της Σάλμα Χάγιεκ, Σάμι Χάγιεκ, η Βεργκάρα είχε την ευκαιρία να δείξει την εντυπωσιακή της εμφάνιση. Η κριτής του “America’s Got Talent” φόρεσε ένα κόκκινο φόρεμα με ασύμμετρο τελείωμα και ένα ανοιχτό μέρος στο στήθος, ενώ συμπλήρωσε την εμφάνισή της με μεταλλικά πέδιλα.

Η σχέση της Βεργκάρα με τον Σαλίμαν έγινε γνωστή τον Οκτώβριο, τρεις μήνες μετά το διαζύγιο της με τον πρώην σύζυγό της, Τζο Μανγκανιέλλο.

Οι δυο τους φωτογραφήθηκαν τότε να πηγαίνουν για δείπνο στο Beverly Hills, Καλιφόρνια. Η υποψήφια για Χρυσή Σφαίρα φορούσε ένα βελούδινο παντελόνι και μαύρο bustier, ενώ ο Σαλίμαν εμφανίστηκε πιο χαλαρά ντυμένος με τζιν παντελόνι και πουκάμισο.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) προς το Newsblog.gr

Share This Article
Leave a comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *