Σιμόνε Σότσα: Ο Ιταλός διαιτητής θα σφυρίξει το Παναθηναϊκός – ΑΕΚ

NEWSROOM

Ο Σιμόνε Σότσα θα είναι ο “άρχοντας” του αθηναϊκού ντέρμπι που θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ.

Η διαθεσιμότητα του Ιταλού ρέφερι είχε γίνει γνωστή από την προηγούμενη ημέρα, και σήμερα, λίγες ώρες μετά την παραίτηση του Στιβ Μπένετ από την προεδρία της ΚΕΔ, ανακοινώθηκε επίσημα ο ορισμός του.

Σιμόνε Σότσα

Διαιτητής επιπέδου Β’ κατηγορίας της UEFA

Ο Σότσα ανήκει στην επιπέδου Β’ κατηγορίας της UEFA και θα βρεθεί για πρώτη φορά στην διαιτησία ελληνικών ομάδων. Πρόσφατα, είχε διαιτητεύσει το ντέρμπι της Serie A, όπου η Ιντερ επικράτησε με 5-1 της Μίλαν.

Βοηθοί του Ιταλού διαιτητή θα είναι οι συμπατριώτες του, Μπέρτι και ΝτελΤζόβανε. Στο VAR (Video Assistant Referee) θα βρίσκεται ο Αμπίσο Ροσάριο, ενώ ο τέταρτος διαιτητής του αγώνα, Ανρέα Κολόμπο, θα είναι επίσης Ιταλός.

Το παιχνίδι αναμένεται να είναι ένα από τα πιο σημαντικά της σεζόν και ο Σιμόνε Σότσα θα έχει τον ρόλο του να διατηρήσει την τάξη στον αγωνιστικό χώρο. Αναμένουμε με ανυπομονησία να δούμε πώς θα εξελιχθεί αυτό το συναρπαστικό παιχνίδι.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) προς το Newsblog.gr

Share This Article