Νάπολι – Μπαρτσελόνα: Το πιο αμφίρροπο ζευγάρι του Champions League

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

Πρόσφατα η δικαίωση της European Super League στο δικαστήριο αναστάτωσε την ποδοσφαιρική κοινότητα παγκοσμίως, αφήνοντας περισσότερες υποσχέσεις για το μέλλον. Ωστόσο, μέχρι την υλοποίηση ενός τέτοιο μεγάλου πρότζεκτ, το οποίο απαιτεί την συμμετοχή των μεγαλύτερων ευρωπαϊκών συλλόγων δίχως αμφιβολία το ενδιαφέρον των φιλάθλων παραμένει στην κορυφαία διασυλλογική ποδοσφαιρική διοργάνωση, το Champions League.

Έπειτα από την ολοκλήρωση της φάσης των ομίλων του Champions League, ακολουθεί η πρώτη φάση των knockout, για την οποία δημιουργήθηκαν 8 ζευγάρια. Κάθε ζευγάρι θα μονομαχήσει σε διπλές αναμετρήσεις για το εισιτήριο της επόμενης φάσης της διοργάνωσης. Αδιαμφισβήτητα, από τα 8 ζευγάρια ξεχωρίζει αυτό της Νάπολι και της Μπαρτσελόνα, του οποίου η πρώτη αναμέτρηση θα γίνει στις 22:00 ώρα Ελλάδος την Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου στο Στάδιο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα.

Σε μια μονομαχία που θα τραβήξει χιλιάδες βλέμματα τόσο η ιταλική όσο και η ισπανική ομάδα θα επιχειρήσουν να συνεχίσουν την ευρωπαϊκή πορεία τους για να καλύψουν την αρνητική εντός των συνόρων τους επίδοση. Οι δύο από τις ομάδες που μεγαλούργησε ο Μαραντόνα όταν αγωνιζόταν στην Ευρώπη θα παλέψουν σκληρά για την πρόκριση στους προημιτελικούς του Champions League.

Στον πρώτο γύρο της φάσης των 16 σύμφωνα με τις στοιχηματικές εταιρείες οι δύο ομάδες έχουν αντίστοιχες πιθανότητες για την νίκη με την επιλογή της νίκης της Νάπολι και της νίκης της Μπαρτσελόνα να δίνονται σε απόδοση 2.58, ενώ η ισοπαλία υπάρχει στο 3.63 στην Leon Bet. Εάν πιστεύετε ότι οι επιθετικοί θα πάρουν τα φώτα της δημοσιότητας, μπορείτε να επιλέξετε το goal/goal δηλαδή το να σκοράρουν και οι δύο ομάδες με απόδοση 1.61 στην Leon.

Αντιθέτως, εκεί είναι διαθέσιμη η επιλογή να μην σκοράρουν και οι δύο ομάδες με απόδοση 2.33 για όσους εκτιμούν ότι δεν θα δούμε πολλά γκολ. Προσωπικά, νομίζω ότι η Μπαρτσελόνα θα κάνει το χρέος της και θα φύγει από τον Ιταλικό νότο με το διπλό για αυτό και θα ποντάρω στην νίκη της. Στην Leon Bet και συγκεκριμένα στην κατηγορία στοιχήματα ποδοσφαίρου θα βρείτε αμέτρητες επιλογές για οποιοδήποτε αγώνα ποδοσφαίρου επιθυμείτε.

Παρότι ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού Αλέξανδρος Πασχαλάκης, όπως μπορείτε να δείτε εδώ απασχολεί τα ελληνικά μίντια, οι περισσότεροι φίλοι του ποδοσφαίρου στην χώρας μας δεν μπορούν να περιμένουν για την αναμέτρηση μεταξύ Νάπολι και Μπαρτσελόνα. Η περσινή πρωταθλήτρια Ιταλίας Νάπολι, φέτος αντιμετωπίζει πολλά αγωνιστικά προβλήματα και είναι στην 8η θέση της βαθμολογίας στο ιταλικό πρωτάθλημα.

Το πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η τελευταία της αναμέτρηση για το 2023, που έφερε λευκή ισοπαλία με την Μόντσα και την έσωσε ο τερματοφύλακας της Μέρετ που έπιασε πέναλτι. Ούτε και η Μπαρτσελόνα τα πηγαίνει καλά στο πρωτάθλημα, όντας 3η πίσω από Ρεάλ Μαδρίτης και Χιρόνα και χρειάζεται άμεση βελτίωση για να διεκδικήσει τον τίτλο.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) προς το Newsblog.gr

Share This Article
Leave a comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *