Οριστικό το διαζύγιο Στιβ Μπένετ και ΕΠΟ μετά την επιστολή παραίτησης

NEWSROOM

Σήμερα, Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου, το πολυσυζητημένο χρονικό ενός προαναγγελθέντος διαζυγίου επισημοποιήθηκε, καθώς ο Στιβ Μπένετ πρόλαβε την ΕΠΟ (Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία) και ανακοίνωσε την παραίτησή του από τη θέση του αρχιδιαιτητή της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας.

Ο Στιβ Μπένετ, Αγγλός παράγοντας και πρώην διεθνής διαιτητής, εξέδωσε μια σχετική επιστολή για να ενημερώσει το κοινό και τους συναδέλφους του για την απόφασή του. Στην επιστολή αναφέρει τα εξής:

Η επιστολή παραίτησης του Στιβ Μπένετ

«Αγαπητοί φίλοι και συνάδελφοι. Με πολύ μεγάλη μου λύπη σας ενημερώνω για την απόφαση μου να παραιτηθώ από τη θέση του αρχιδιαιτητή της επιτροπής των διαιτητών.
Δεν μου έμεινε καμία άλλη επιλογή, μετά την παρέμβαση του προέδρου της ομοσπονδίας, στο παιχνίδι Παναθηναϊκός – ΑΕΚ όπου είχα ορίσει ελληνική ομάδα διαιτητών.
Ο πρόεδρος πήγε στην UEFA, προκειμένου να βρει ομάδα ξένων και στη συνέχεια περίμενε ανακοινώσω την αλλαγή ως απόφαση της ΚΕΔ.
Καθ’ όλη τη διάρκεια της θητείας μου εδώ, ενεργούσα με ακεραιότητα, ειλικρίνεια, αλλά το πιο σημαντικό μέσα σε αυτό πλαίσιο των κανονισμών για τους διαιτητές της UEFA και της FIFA.
Δυστυχώς, η Ομοσπονδία δε φαίνεται να θέλει να ακολουθήσει τον ίδιο τρόπο. Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους για την υποστήριξη και τη φιλία σας κατά τη διάρκεια της παραμονής μου εδώ – θα μου λείψετε όλοι τρομερά, αλλά ελπίζω ότι θα συνεχίσετε να πιέζετε τον εαυτό σας ακόμα περισσότερο για να είστε οι καλύτεροι.
Πάντα πίστευα ότι παίρνεις αυτό που σου αξίζει στη ζωή και αυτό ισχύει και για τη διαιτησία. Όσο πιο σκληρά δουλεύεις, τόσο περισσότερη επιτυχία θα έχεις. Προσέξτε και καλή τύχη, ήταν χαρά να συνεργασθώ μαζί σας».

  • Ακολουθήστε μας στο Google News
  • Κάντε μας like στο Facebook
  • Κάντε μας like στο Twitter
  • Share This Article