Σασμός spoiler: Μετά τον θάνατο του Νικηφόρου, αυτή έχει σειρά! Συγκλονιστική αποκάλυψη

ΡΙΤΑ ΖΟΡΜΠΑ

Ο Σασμός έχει ξεκινήσει με τα καλά και οι ανατροπές είναι συνεχόμενες. Τα spoiler δίνουν και παίρνουν και εμείς έχουμε να σας αποκαλύψουμε έναν νέο θάνατο στην αγαπημένη σειρά του Alpha.

Τα γεγονότα που έρχονται στην σειρά θα προκαλέσουν μεγάλη θλίψη στους τηλεθεατές αφού στα επόμενα επεισόδια της δημοφιλούς σειράς Σασμός, θα δούμε τον θάνατο του Νικηφόρου, αλλά και τον θάνατο μιας απο τις πιο αγαπημένες γυναικείες παρουσίες

Όπως αποκαλύπτει το νέο spoiler για τον Σασμό, η Θοδώρα θα βρει τραγικό θάνατο μετά απο ένα δυστύχημα.

Τι θα προκαλέσει τον θάνατο της Θοδώρας στον Σασμό

Η εξέλιξη αυτή θα ξεκινήσει όταν ο γιατρός της Θοδώρας θα την ενημερώσει ότι η καρδιά του μωρού που κυοφορεί μέσα της θα σταματήσει να χτυπά.

Αυτή η τρομακτική είδηση θα τη σοκάρει βαθύτατα, και η Θοδώρα για ακόμα μια φορά θα βυθιστεί σε βαρύ πένθος. Ούτε ο Γιώργος, ούτε η οικογένειά της θα μπορέσουν να την βοηθήσουν να ξεπεράσει τον πόνο της.

Σασμός spoiler

Η Θοδώρα θα σταματήσει να φροντίζει για τον εαυτό της, να τρώει, να βγαίνει έξω και να εργάζεται και θα αφήσει τον εαυτό της να οδηγηθεί σε μια κατάσταση ψυχολογικής κατάρρευσης.

Αυτή η ψυχολογική πτώση θα την οδηγήσει στον θάνατο. Η μια μέρα θα αποφασίσει να συναντήσει την Μαρίνα και να της ανακοινώσει πως εκείνη ευθύνεται για τον θάνατο του Πετρή.

Κατηγορεί τη Μαρίνα πως παρέδωσε στον Φραγκιαδάκη ένα ηχητικό αρχείο όπου ακούγεται ο Μανώλης να φωνάζει το όνομα του Πέτρου στον ύπνο του, πιστεύοντας ότι αυτός είναι ο δολοφόνος. Η Μαρίνα δεν μπορεί να δεχθεί αυτές τις κατηγορίες και διώχνει τη Θοδώρα από το σπίτι της.

Η συνέχεια για την Θοδώρα, θα είναι τραγική καθώς θα καταλήξει νεκρή μετά από ένα φρικτό δυστύχημα!

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) προς το Newsblog.gr

Share This Article
Leave a comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *