Σασμός: Ραγδαίες εξελίξεις με τον Βασίλη Μπισμπίκη και τον Alpha

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΚΑΤΣΑΡΟΥ

Ο Σασμός σαρώνει και φέτος και ένας απο τους λόγους είναι ο Βασίλης Μπισμπίκης. Έτσι όπως μαθαίνουμε ραγδαίες εξελίξεις έφεραν τον ηθοποιό στα γραφεία του Alpha.

Ο «Σασμός» συνεχίζει να κυριαρχεί στα τηλεοπτικά νούμερα, φτάνοντας και ξεπερνώντας το εντυπωσιακό 20% στο γενικό σύνολο τηλεθεατών στον τρίτο κύκλο της προβολής του. Μεγάλο μέρος αυτής της επιτυχίας αποδίδεται στην είσοδο του Βασίλη Μπισμπίκη στη σειρά, ο οποίος έχει καταφέρει να κερδίσει το κοινό με την ερμηνεία του ως ο αιμοβόρος καπετάνιος Αντρέας Βρουλάκης.

Ο Alpha χρυσώνει τον Βασίλη Μπισμπίκη

Ο σταθμός Alpha, αναγνωρίζοντας την αξία του Μπισμπίκη, φαίνεται να έχει κινηθεί ήδη για να διασφαλίσει την παραμονή του στη σειρά. Αναφορές θέλουν τον ηθοποιό να έχει λάβει μια «γενναία αύξηση» στην αμοιβή του για να συνεχίσει να ενσαρκώνει τον ρόλο του στις κρητικές βεντέτες του «Σασμού» μέχρι τον Ιούνιο. Αρχικά, ο Μπισμπίκης είχε συμφωνήσει για έναν συγκεκριμένο αριθμό επεισοδίων, τα οποία θα τον κρατούσαν στη σειρά περίπου μέχρι τον Φεβρουάριο.

Ωστόσο, φαίνεται πως οι δύο πλευρές είναι έτοιμες να επανεξετάσουν την αρχική συμφωνία και να προχωρήσουν σε νέες συζητήσεις τον Νοέμβριο, με την πιθανότητα να αυξηθούν τα επεισόδια της συμμετοχής του δημοφιλούς ηθοποιού, ο οποίος έχει κερδίσει την αγάπη της Δέσποινας Βανδή.

Η δραματική πορεία του αδίστακτου Αντρέα Βρουλάκη, ο οποίος έχει περάσει έξι χρόνια στις φυλακές της Τουρκίας, είναι ένα στοιχείο που έχει συντροφεύσει το κοινό και έχει συνδεθεί στενά με την αφήγηση της σειράς. Τα σενάρια για την εξέλιξη του «Σασμού» δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί και αυτό αφήνει περιθώρια για περαιτέρω αλλαγές που θα μπορούσαν να εμπλουτίσουν την ιστορία και να προσφέρουν ακόμη πιο συναρπαστικές στιγμές στους τηλεθεατές.

Καθώς η σειρά βαδίζει προς το φινάλε της τρίτης και τελευταίας της χρονιάς, οι φανατικοί θαυμαστές περιμένουν με αγωνία τις εξελίξεις που θα κρατήσουν την αγωνία σε υψηλά επίπεδα και θα καθορίσουν το τέλος μιας αγαπημένης παραγωγής που έχει σημαδέψει την ελληνική τηλεόραση.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) προς το Newsblog.gr

Share This Article
Leave a comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *