Σας λείπει το GNTM; Δείτε την Ειρήνη Στεριανού να κάνει πάταγο στο Instagram!

ΡΙΤΑ ΖΟΡΜΠΑ

Η Ειρήνη Στεριανού, που κέρδισε τις εντυπώσεις και την καρδιά του κοινού μέσα από την συμμετοχή της στο ελληνικό Next Top Model, έχει καταφέρει να διατηρήσει έναν δυναμικό παλμό στα social media. Μεταξύ φωτογραφιών από επαγγελματικές δουλειές και προσωπικές στιγμές, ο λογαριασμός της στο Instagram ξεχωρίζει για την ποικιλία και την ποιότητα του περιεχομένου.

Η πρώην GNTM Ειρήνη Στεριανού πετάει φωτιές στο instagram

Η Στεριανού, η οποία πλέον δοκιμάζει τις δυνάμεις της στο χώρο της υποκριτικής, δεν ξεχνά τις ρίζες της στο μόντελινγκ και αυτό φαίνεται σε κάθε της δημοσίευση. Με την τελευταία της ανάρτηση, όπου τη βλέπουμε να ποζάρει πεσμένη στο πάτωμα με ένα μαύρο ολόσωμο κορμάκι και μακριές μπότες, η Στεριανού αποδεικνύει γιατί έχει κερδίσει τον τίτλο μιας από τις πιο αγαπητές προσωπικότητες του ριάλιτι μόδας.

Τα σχόλια και τα likes στην ανάρτηση αυτή έσπευσαν να επιβεβαιώσουν την αναγνωρισιμότητα και τη δημοφιλία της Στεριανού. Οι φωτογραφίες της αντανακλούν μια αισθησιακότητα και μια σιγουριά που είναι αδιαπραγμάτευτες, δείγμα της δυναμικής προσωπικότητας που διαθέτει.

Μέσα από το Instagram, η Ειρήνη Στεριανού δίνει μία πιο ολοκληρωμένη εικόνα για τον εαυτό της, μοιράζεται μέρη της ζωής της που είναι σημαντικά για εκείνη και συνεχίζει να εμπνέει με τον τρόπο που συνδυάζει την καριέρα της με την προσωπική της έκφραση.

Πραγματικά εντυπωσιακή για μια ακόμα φορά, σαγηνεύει με τα κάλλη της τον φακό!

https://www.instagram.com/p/CzJztbts1-X/?utm_source=ig_web_copy_link

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) προς το Newsblog.gr

TAGGED:
Share This Article
Leave a comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *