Σάρον Στόουν: Τρελάνει κόσμο για μια ακόμα φορά! «Πολλοί θέλουν να κάνουν έρωτα μαζί μου»

ΡΙΤΑ ΖΟΡΜΠΑ

Η Σάρον Στόουν όπως φαίνεται είναι πάντα έτοιμη να μας εκπλήξει με την αστείρευτη ενέργεια και το δυναμικό της πνεύμα. Στα 65 της, δηλώνει πιο σέξι και ποθητή από ποτέ, αποδεικνύοντας ότι η γοητεία και η αυτοπεποίθηση δεν έχουν ηλικία.

Σε μια εποχή που η κοινωνία φαίνεται να επιμένει στα στερεότυπα για τις γυναίκες και την ηλικία, η Στόουν σπάει τους κανόνες και τραβάει την προσοχή με την ακαταμάχητη προσωπικότητά της.

Στο podcast Ladygang, αποκάλυψε ότι πολλοί άνθρωποι εκφράζουν την επιθυμία να κοιμηθούν μαζί της, κάτι που δείχνει πως η ερωτική ελκυστικότητα δεν σβήνει με τα χρόνια.

Επιπλέον, η ηθοποιός μοιράστηκε την άποψή της για το πώς η εμπειρία και η ωριμότητα κάνουν μια γυναίκα πιο γοητευτική, καθώς δεν είναι πλέον “εύκολη” στις σχέσεις, αλλά πιο αυτόνομη και σίγουρη για τον εαυτό της.

Η Στόουν, ένα από τα κορυφαία sex symbols της δεκαετίας του ’90, με ταινίες όπως το «Βασικό Ένστικτο» να έχουν χαράξει την καριέρα της, φαίνεται να αντιστέκεται στις συμβατικές ηλικιακές προσδοκίες και εμφανίζεται πιο αυθεντική από ποτέ.

Η ειλικρίνεια της σχετικά με τις διακρίσεις που βιώνουν οι γυναίκες στον χώρο των ραντεβού, ειδικά όταν πρόκειται για τις σχέσεις με νεότερους άνδρες, είναι ένα θέμα που προκαλεί συζητήσεις και προβληματισμό.

Η απόφασή της να μην βγαίνει πια με άνδρες κάτω των 45 είναι ακόμη ένα δείγμα της αυτοεκτίμησής της και της αποφασιστικότητάς της να ζει με τους δικούς της όρους. Η Σάρον Στόουν παραμένει μια φιγούρα που εμπνέει και προκαλεί τον θαυμασμό μας, όχι μόνο για την ομορφιά και την επιτυχία της, αλλά και για τη δύναμη και την αυτοπεποίθησή της.

Αναλυτικά όσα είπε η Σάρον Στόουν

Η Σάρον Στόουν αποκάλυψε στο podcast Ladygang ότι έχει «πολλούς ανθρώπους που θέλουν να κοιμηθούν μαζί της».

«Πολλοί θέλουν να κοιμηθούν μαζί μου»

«Και η αλήθεια είναι ότι υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που θέλουν να κοιμηθούν μαζί μου τώρα όσο ποτέ», συνέχισε η ηθοποιός. «Δεν υπάρχει αυτό το πράγμα όταν μπαίνεις σε ένα δωμάτιο που κάθε άντρας λέει, «Ωωωω». Γιατί δεν είσαι τόσο εύκολος όσο όταν ήσουν μικρός».

Σύμφωνα με την Αμερικανίδα ηθοποιό, αυτό είναι που μπορεί να κάνει τους άνδρες να αποφεύγουν να ασχολούνται με μεγαλύτερες γυναίκες.

«Δεν είναι επειδή δεν είσαι τόσο καυτή», δήλωσε η ηθοποιός. «Δεν είσαι τόσο εύκολη για να κάνετε σεξ, δεν είσαι τόσο εύκολη για να σε ξεφορτωθεί και δεν είσαι τόσο εύκολη για να σιωπήσεις».

«Δεν είσαι τόσο εύκολη να σε παρατήσει», πρόσθεσε. «Δεν είσαι τόσο εύκολη να είσαι πλάι. Δεν είναι ότι δεν είσαι τόσο σέξι – είσαι πιο σέξι»

Η Σάρον Στόουν είπε ότι πιστεύει το να είσαι πιο έμπειρος στη ζωή είναι πραγματικά καλύτερο για τη σχέση.

«Επειδή είστε πιο χαλαροί, ανησυχείτε λιγότερο για το πώς φαίνεστε… Φαίνεστε υπέροχοι», εξήγησε. «Δεν είναι επειδή δεν είσαι τίποτα. Είναι απλώς επειδή δεν είσαι τόσο εύκολος».

Πριν λίγο καιρό, η Στόουν μίλησε για το πώς θεωρείται αποδεκτό για τους άνδρες να βγαίνουν ραντεβού με γυναίκες που είναι πολύ νεότερες από εκείνους.

«Αυτές οι γυναίκες ήταν πάντα 20, 25, 30 χρόνια νεότερες από τους άνδρες [με τους οποίους έβγαιναν]», είπε. «Αλλά αν εμείς βγαίναμε με κάποιον 10 χρόνια νεότερο, θα ήμασταν κούγκαρς».

Η ηθοποιός είχε αναφερθεί ακόμη σε έναν πρώην της αποκαλύπτοντας πώς την χώρισε όταν εκείνη αρνήθηκε να κάνει μπότοξ. «Τον είδα άλλη μια φορά μετά από αυτό και μετά δεν ενδιαφερόταν να με ξαναδεί. Αν δεν θέλεις να με ξαναδείς σε παρακαλώ να βρεις το δρόμο προς την έξοδο», είπε.

Η Σάρον Στόουν ήταν παντρεμένη με τον συγγραφέα Μάικλ Γκρίνμπεργκ από το 1984 έως το 1987 και με τον δημοσιογράφο Φιλ Μπρονστάιν από το 1998 έως το 2004. Αποκάλυψε ότι δεν βγαίνει πλέον με κανέναν που είναι κάτω από 45 ετών.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) προς το Newsblog.gr

Share This Article
Leave a comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *