Σάντρα Μπούλοκ: Δημόσια επανεμφάνιση τρεις μήνες μετά τον θάνατο του συντρόφου της

ΜΑΤΙΝΑ ΚΑΡΡΑ

Η Σάντρα Μπούλοκ, μία από τις πιο αγαπημένες και πολυβραβευμένες ηθοποιούς του Χόλιγουντ, παραμένει ευδιάθετη και δυναμική αντιμετωπίζοντας τις δυσκολίες της ζωής με γενναιότητα.

Σε πρόσφατη δημόσια εμφάνισή της, η 59χρονη ηθοποιός καταγράφηκε από τους παπαράτσι καθώς έκανε τα ψώνια της, αποδεικνύοντας ότι παρά την προσωπική της θλίψη, η ζωή συνεχίζεται.

Με μία άκρως κομψή και απέριττη εμφάνιση, ντυμένη εντελώς στα μαύρα, αθλητικά παπούτσια και γυαλιά ηλίου, η Μπούλοκ έδειχνε ότι παρά τις πρόσφατες δοκιμασίες, διατηρεί την ισορροπία και τη γοητεία που την έκανε διάσημη.

Η προσωπική τραγωδία της Σάντρας, ο θάνατος του συντρόφου της Μπράιαν Ράνταλ, πρώην μοντέλου και μετέπειτα φωτογράφου, έχει σίγουρα αφήσει το σημάδι του.

Ο Ράνταλ, που ήταν μαζί της για πολλά χρόνια, έχασε τη μάχη με την ALS στις 5 Αυγούστου, “ήρεμα” όπως μας ενημέρωσε η οικογένειά του. Η ασθένεια αυτή, γνωστή και ως νόσος του Lou Gehrig, είναι μια προοδευτική νευρολογική διαταραχή που επηρεάζει τους νευρώνες που ελέγχουν τις κινήσεις των μυών.

Η οικογένεια του Ράνταλ έχει ζητήσει τον σεβασμό της ιδιωτικότητάς τους σε αυτήν την πολύ δύσκολη στιγμή και προτρέπει όσους θέλουν να τιμήσουν τη μνήμη του Μπράιαν να κάνουν δωρεές στον Σύνδεσμο ALS και στο Γενικό Νοσοκομείο της Μασαχουσέτης.

Στο μεταξύ, η Σάντρα Μπούλοκ συνεχίζει να προσφέρει στο κοινό εκπληκτικές κινηματογραφικές εμπειρίες. Η τελευταία της ταινία, “The Lost City”, καθώς και η εμφάνισή της στην “Bullet Train”, δείχνουν μια ηθοποιό που παραμένει στην κορυφή του καλλιτεχνικού της παιχνιδιού, παρά τις αναταράξεις στην προσωπική της ζωή. Η απόφασή της να κάνει μια παύση στην καριέρα της για να αφοσιωθεί στα παιδιά της, τον γιο Λούι και την κόρη Λέιλα, μαρτυρά μια μητέρα που δίνει προτεραιότητα στην οικογένεια και την αγάπη της για τα παιδιά της.

Δείτε την εμφάνιση που έκανε η Σάντρα Μπούλοκ

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) προς το Newsblog.gr

Share This Article
Leave a comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *