Όταν η Βρισηίδα Ανδριώτου χάζεψε κόσμο με το μαγιό της στην Πάρο

ΡΙΤΑ ΖΟΡΜΠΑ

Πολλοί πιστεύαν ότι ο έρωτας της Βρισηίδας Ανδριώτου και του Σπύρου Μαρτίκα, που ξεκίνησε στον εξωτικό Άγιο Δομίνικο, θα τελείωνε σύντομα.

Το ζευγάρι, μετά το Survivor All Star και τον κουβά που έφαγε, μιας και ο φαρμακοποιός ήθελε να είναι ο νικητής, ζει πλέον ευτυχισμένο και απολαμβάνει τον έρωτά του, χωρίς να τους χωρίζει τίποτα.

Η Βρισηίδα Ανδριώτου και ο Σπύρος Μαρτίκας δεν άφησαν τα γεγονότα του ριάλιτι να επηρεάσουν τη σχέση τους, αντιθέτως, την ενίσχυσαν. Το Σαββατοκύριακο των εκλογών μάλιστα το ζευγάρι φαίνεται να το πέρασε σε πολυτελέστατο resort, μακριά απο αδιάκριτα βλέμματα και φωτογράφους.

Ενώ η Βρισηίδα δουλεύει πυρετωδώς στο Instagram, ο Σπύρος θέλει να ξεκουραστεί από τον Άγιο Δομίνικο και δεν χάνει ευκαιρία μαζί με την καλή του για μικρές αποδράσεις. Έτσι απολαμβάνει τον έρωτα του ενώ πίσω αφήνει την αδερφή του να δουλεύει στα φαρμακεία Μαρτίκα στο Κερατσίνι και την Δραπετσώνα.

Η Θεσσαλονικιά influencer την ίδια ώρα δεν χάνει ευκαιρία και φωτογραφίζεται κυριολεκτικά όπου βρεθεί και όπου σταθεί. Τον τελευταίο καιρό όμως έχει αρχίσει να απογοητεύει τους θαυμαστές της στα social media, αφού οι φωτογραφίες της έχουν παραγίνει συντηρητικές!

Πάνε οι παλιές καλές πόζες στη Πάρο με τα δίχτυα και το μαγιό που δημιουργούσε φαντασιώσεις! Τώρα μόνο συντηρητικές εμφανίσεις. Λέτε να της έβαλε χέρι ο Σπύρος;

https://www.instagram.com/p/CfzNO7MsOo3/?utm_source=ig_web_copy_link&igshid=MzRlODBiNWFlZA==

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) προς το Newsblog.gr

Share This Article
Leave a comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *