Όταν η Σοφία Αλιμπέρτη ήταν η Αννίτα! Άλλη το Πρωί, Άλλη το Βράδυ” σόκαρε την ελληνική τηλεόραση το 1995

ΡΙΤΑ ΖΟΡΜΠΑ

Ήταν το μακρινό 1995 όταν η Σοφία Αλιμπέρτη, η όμορφη ηθοποιός, έκανε αισθητή την παρουσία της στην ελληνική τηλεόραση με τον ρόλο της στην τηλεοπτική σειρά “Άλλη το Πρωί, Άλλη το Βράδυ” που προβαλλόταν στο κανάλι MEGA.

Ο ρόλος της Αννίτας στη σειρά αυτή προκάλεσε σάλο και συζητήσεις λόγω της σκληρής θεματολογίας και του μυστηρίου που την περιβάλανε.

Η Αννίτα, ρόλο που είχε η Σοφία Αλιμπέρτη στη σειρά, ήταν μια νεαρή χωρισμένη μητέρα που εργαζόταν σκληρά για να αναθρέξει την μικρή κόρη της. Είχε ένα μεγάλο μυστικό που κρατούσε κρυφό από όλους, και αυτό την έκανε να ζει μια διπλή ζωή.

Η Αννίτα ήταν επίσης δημοσιογράφος, αν και η δουλειά της δεν ήταν ακριβώς αυτό που θα περιμέναμε από έναν δημοσιογράφο. Έγραφε τη στήλη με τα φαρμακεία σε μια μικρή εφημερίδα, αλλά η εξωτερική της εμφάνιση και η προσωπική της ζωή διέφεραν δραματικά από την καθημερινή της εικόνα.

Κάθε πρωί, η Αννίτα φορούσε ένα απλό φουστανάκι και ξεκινούσε τον αγώνα της για τις καθημερινές της υποχρεώσεις, συμπεριλαμβανομένης και της φροντίδας της κόρης της.

Όμως το βράδυ, η γκαρνταρόμπα της μεταμορφωνόταν, και το φουστανάκι γινόταν μια σέξι βραδινή τουαλέτα. Η ίδια η Αννίτα μεταμορφωνόταν σε μια εντελώς διαφορετική γυναίκα, συνοδός πλουσίων κυριών.

Η σειρά έκανε πρεμιέρα τον Ιανουάριο του 1995 και κράτησε μόλις μία σεζόν μετά την προβολή 26 επεισοδίων. Παρόλα αυτά, η εντυπωσιακή Σοφία Αλιμπέρτη κατάφερε να μαγνητίσει τα βλέμματα και να αφήσει το στίγμα της στην ελληνική τηλεόραση με τον συγκεκριμένο ρόλο.

Σοφία Αλιμπέρτη

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) προς το Newsblog.gr

Share This Article
Leave a comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *