Όταν η Ματίνα Νικολάου τα ΦΟΥΣΚΩΣΕ και τα έκανε ΤΕΡΑΣΤΙΑ!

ΡΙΤΑ ΖΟΡΜΠΑ

Μπορεί το «Καλό Μεσημεράκι», ο Νίκος Μουτσινάς και η Ματίνα Νικολάου να μας έχουν αφήσει χωρίς εκπομπή τα μεσημέρια, αυτό δεν σημαίνει ότι εμείς τους ξεχνάμε, αφού ήταν μια απο τις καλύτερες παρέες μέσα στα μεσημέρια μας.

Όχι μόνο δεν τους ξεχνάμε, το αντίθετο μάλιστα, αφού σήμερα βρήκαμε και ένα εντυπωσιακό πλάνο απο το αρχείο μας και είπαμε να το μοιραστούμε μαζί σας, για να θυμηθούμε την επική εμφάνιση της Βάνιας στην εκπομπή.

Βάνια

Έτσι τρέλανε τον Μουτσινά η Βάνια και το έκλεισε το μαγαζί

Ήταν τότε που η Βάνια ή κατά κόσμο Ματίνα Νικολάου έκανε το όνειρο της πραγματικότητα αφού μετά το «προκαλώ» του Νίκου Μουτσινά ο ΣΚΑΪ ενέδωσε και βοήθησε την συμπαρουσιάστριά να «φουσκώσει» το στήθος και έτσι να βάλει πλώρη για να γίνει και εκείνη μια μεγάλη με τεράστια προσόντα ΚΕΝΤΡΙΚΙΑ παρουσιάστρια…

Από χτες πάντως υπήρχαν κρούσεις μέσα απο την εκπομπή για το μπούστο της Βάνιας η οποία τελικά σήμερα κατάφερε να βγει στην εκπομπή με τα νέα της προσόντα τα οποία κυριολεκτικά έβγαζαν μάτι, αφού ήταν υπερφυσικά και υπερφουσκωμένα.

«Παιδί μου, τι γίνεται; Έκανες κάποια αλλαγή; Είσαι ακριβώς ίδια με χθες; Σίγουρα; Είναι το ντύσιμο αλλιώς;» ήταν το πρώτο σχόλιο που έκανε ο παρουσιαστής της εκπομπής «Καλό Μεσημεράκι» Νίκος Μουτσινάς βλέποντας την.

Δείτε την επική εμφάνιση της Βάνιας

Ματίνα Νικολάου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) προς το Newsblog.gr

Share This Article
Leave a comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *