Όταν η Ελένη Μενεγάκη είχε «βγει στην σύνταξη» και μας μόστραρε την κυτταρίτιδα στο φουλ

ΜΑΝΟΣ ΠΑΠΠΑΣ

Πριν απο μερικά χρόνια η Ελένη Μενεγάκη είχε δει τον Alpha να μην της ανανεώνει το συμβόλαιο και ουσιαστικά να την οδηγεί στην έξοδο απο το κανάλι. Πολλοί μάλιστα τότε είχαν μιλήσει και για «πρόωρη συνταξιοδότηση» της παρουσιάστριας.

Εκείνη βέβαια όπως πάντα ξέρει πολύ καλύτερα τι μπορεί να κάνει και να πετύχει στην ζωή της και απλά απόλαυσε έναν ολόκληρο χρόνο ηρεμίας κάνοντας μάλιστα διακοπές!

Η Ελένη Μενεγάκη τότε έκανε διακοπές στην Άνδρο και ήταν ίσως η πρώτη φορά που την βλέπαμε να τις απολαμβάνει τόσο ξέγνοιαστα.

Η παρουσιάστρια που είχε βγει προσωρινά στην σύνταξη βρισκόταν στην Άνδρο και απο το ορμητήριο της οικογένειας της στα Άχλα, απολάμβανε τον ήλιο και την θάλασσα, κρατώντας όμως επαφή και με τους followers της αφού ανέβαζε συχνά πυκνά φωτογραφίες απο την όμορφη αυτή ζωή της.

Η Ελένη μάλιστα είχε αναρτήσει και μια φωτογραφία απο την παραλία στην Άνδρο όπου η ίδια προσπαθώντας να έρθει πιο κοντά με τους θαυμαστές ρωτούσε και ήθελε να μάθει τι έκανα οι followers της την ίδια ώρα με εκείνη.

Η αλήθεια είναι ότι ήταν η πρώτη φορά που η παρουσιάστρια φωτογραφιζόταν έτσι, δείχνοντας μας τις ατέλειες του κορμιού της, που τις προηγούμενες φορές προσπαθούσε να καλύψει με φίλτρα ή άλλους πιο ειδικούς τρόπους.

Δείτε την Ελένη Μενεγάκη έτσι όπως δεν την έχετε ξαναδεί…..

Ελένη Μενεγάκη

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) προς το Newsblog.gr

Share This Article
Leave a comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *