ΟΡΙΣΤΙΚΟ ΤΕΛΟΣ! Αυτή η σειρά του Alpha θα ρίξει αυλαία λίγο πριν τα Χριστούγεννα

ΡΙΤΑ ΖΟΡΜΠΑ

Όπως όλα δείχνουν μια απο τις πιο δημοφιλής σειρές της φετινής τηλεοπτικής σεζόν του Alpha δεν θα συνεχιστεί και μάλιστα αναμένεται να τελειώσει πριν τα Χριστούγεννα.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η δημοφιλής τηλεοπτική σειρά του Alpha, ο «Γιατρός», φαίνεται πως βρίσκεται στα τελευταία της επεισόδια. Η σειρά, η οποία είχε ξεκινήσει με δύο εβδομαδιαίες προβολές και στη συνέχεια μειώθηκε σε μία, φαίνεται πως θα κλείσει τον κύκλο της πριν τα Χριστούγεννα.

O Alpha βάζει τέλος στη σειρά

Αυτή η εξέλιξη έρχεται μετά την προβολή του 13ου επεισοδίου, με μόλις τρία ακόμη να απομένουν. Η απόφαση αυτή, να μην συνεχιστούν τα γυρίσματα και να παραταθεί το φινάλε, φαίνεται πως ήρθε από τη διοίκηση του καναλιού.

Ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης και το υπόλοιπο επιτελείο της σειράς θα μας αποχαιρετήσουν σύντομα, αφήνοντας μια πικρία στο τηλεοπτικό κοινό, το οποίο παρακολούθησε μια πραγματικά όμορφη σειρά.

Οι φήμες που ήθελαν το κανάλι να συζητά με την παραγωγή για την συνέχιση της σειράς την επόμενη χρονιά, φαίνεται πως δεν έχουν βάση και ανήκουν στο χώρο της φαντασίας. Έτσι, οι φανς της σειράς πρέπει να προετοιμαστούν για ένα συντομότερο τέλος από το αναμενόμενο.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) προς το Newsblog.gr

Share This Article
Leave a comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *